Candidatul Kovacs se inspiră din Buletin de Carei şi Ilie Ciută

• publicat la: 22 April 2016
Candidatul Kovacs se inspiră din Buletin de Carei şi Ilie Ciută

Deşi are în subordine un întreg aparat de funcţionari şi doi consilieri personali ziarişti, candidatul Kovacs apelează la  Buletin de Carei şi la candidatul liberal Ilie Ciută când vine vorba de  a se promova.

Probabil nemulţumit de ceea ce i se oferă ca sugestii din partea consilierilor săi, candidatul Kovacs trage cu ochiul  în paginile Buletin de Carei şi la înregistrarea conferinţei de presă  din data de 24 martie 2016 a candidatului Ilie Ciută . După această dată, candidatul Kovacs a semnat o scrisorică către careieni, prea timorat ca să şi   stea faţă în faţă cu ei( ruşinat probabil de  conţinutul ei) , în care a împrumutat ca să nu spunem furat, sloganul candidatului Ilie Ciută, adică primarul  tuturor.

Sloganul este înscris de atunci şi pe tricourile galbene şi scurtele de vânt  purtate de echipa de campanie a lui Ilie Ciută în cadrul  acţiunii de  strângere a  semnăturilor necesare pentru înscrierea  oficială . Liberalii au avut curajul de a sta  faţă în faţă  cu careienii şi de a dialoga cu ei chiar dacă nu toţi sunt simpatizanţi ai lor.

Lipsa de imaginaţie  cu atâţia consilieri şi susţinători cu care se tot laudă este de-a dreptul  de neînţeles dacă tot a vrut să se mai înscrie pentru un mandat  după cele în care nu a reuşit să asfalteze nici măcar un drum de pământ din cele 24 existente şi nici să aibă un program de audienţe la primăria Carei.

Încântat  de problemele ridicate de Buletin de Carei, probleme locale neidentificate   de nici unul dintre consilierii săi ziarişti şi nici de finul său blogger, candidatul Kovacs Eugen   doreşte nespuns de mult să reabilităm casa paznicilor din Grădina Viilor…

După semnalarea din 16 februarie 2016 a  ruinei din Grădina Viilor de către Buletin de Carei şi după 2 mandate consecutive ale primarului Kovacs Eugen, candidatul Kovacs Eugen se arată nespus de doritor a reabilita această ruină.

https://www.buletindecarei.ro/2016/02/recunoasteti-ruina.html

În acest timp, consilierii săi personali, secondaţi de finul blogger, se întrec care mai de care în paginile pe care scriu a denigra Buletin de Carei. Păi dacă Buletin  de Carei nu ar  fi mereu în mijlocul  careienilor, identificând problemele cu care se confruntă,  de unde s-ar inspira candidatul Kovacs Eugen  pentru a posta câte ceva pe pagina lui de socializare?

Când veţi lua măsuri, de fapt scuze, când veţi dori nespuns de mult să faceţi curat la blocul primăriei din spatele clădirii în care  vă desfăşuraţi activitatea zi de zi? Când veţi dori nespus de mult  să rostiţi doar adevăruri şi să nu faceţi campanie electorală denigrând contracandidatul  dvs şi arogându-vă merite ce nu vă aparţin?

Când veţi dori nespus de mult să oferiţi posibilitatea  celor cazaţi la adăpostul de noapte să  dispună de un loc pentru întreţinerea igienei corporale adică să facă măcar un duş?

Când veţi dori nespus de mult să vă  respectaţi concetăţenii plătitori oneşti de taxe şi impozite locale ( vă mai amintiţi ce înseamnă acestea sau a trecut prea mult timp de când nu mai plătiţi aşa ceva ) ?

Aveţi impresia că plătitorii de taxe şi impozite nu ştiu să urmărească informaţile ce se oferă sau vă bazaţi numai pe electoratul captiv şi îndoctrinat  de presa pe care o susţineţi?

Buletin de Carei va monitoriza în continuare postările, mai ales cu ajutorul cititorilor careieni  şi va semnala fiecare abatere de la realitate.

Am remarcat şi postările cu floricele artistice dar careienii obişnuiţi, cei care nu fac parte din niciun grup de interes, circulă pe drumuri  proaste şi  au apă murdară la robinete. Dar am remarcat şi ipocrizia care vă caracterizează adică una spuneţi şi alta faceţi domnule încă primar. aici

Cum  se face că  pozaţi în tolerant în prag de campanie  dar acţionaţi cu totul altfel de exemplu la aniversarea a 300 de ani de la existenţa acestui cartier careian pe care îl monopolizaţi doar pentru etnia din care faceţi parte?

 

Buletin de Carei

comentarii

de Careian la 22 April 2016 - 19:25

E chiar jalnic acest Kovacs.La vârstă lui încă mai copiază, cum probabil făcea la școală.Cine a avut o oarecare discuție cu el își dă seama că NU e un om de cuvint,practic un om de nimic care nici nu știe să vorbească corect,coerent. Sunt sigură că oamenii care nu au nici un interes ca el sa mai ramana la primarie, nu îl vor vota.

de opinie la 22 April 2016 - 22:36

asteptam data de 8 iunie ca sa il vedem instalat la primarie pe domnul Ilie Ciuta!
De 20 de ani induram dictatura UDMR.AJUNGE! mai vrem si viata normala sa traim ca doar nu traim 200 de ani!

de sebastian la 23 April 2016 - 13:20

alt plagiator..nu degeaba e fan plagiatorul miki mouse

de Careianul la 24 April 2016 - 06:24

asa arata si casa lui jeno inainte sa ajunga la primarie

Lasati un comentariu