Cui îi pasă de drumurile către firmele private?

• publicat la: 6 aprilie 2016
Cui îi pasă de drumurile către firmele private?

Joi 24 martie 2016, în cadrul conferinţei de presă unde şi-a prezentat obiectivele propuse a le realiza din postura de primar, consilierul Ilie Ciută afirma că susţinerea firmelor careiene va fi una din priorităţile sale, alături de remedierea drumurilor şi a trotuarelor.

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/ilie-ciuta-primarul-tuturor-stiupot-si-vreau-sa-muncesc-in-folosul-careienilor-conferinta-de-presa.html

Ilie Ciută făcea cunoscut celor atunci prezenţi, faptul că a discutat cu proprietarii firmelor care îşi desfăşoară activitatea pe platforma de la Poştaret despre drumul de acces către firmele lor. Aceştia au afirmat că au atras atenţia administraţiei locale an de an asupra stării drumului de legătură între artera principală şi  societăţile lor dar fără succes.

 

Grupul societăţilor private din această zonă se adaugă astfel grupului de careieni care sunt nevoiţi să circule pe drumuri  similare celor din zone calamitate. Porţiunea în cauză  este una scurtă  şi totuşi administraţia locală nu a catadicsit să acorde atenţie şi sprijin unor intreprinzători  locali care rotunjesc bugetul local.  Vă reamintim că în municipiul Carei Primăria nu a amenajat un parc  industrial la fel cum are comuna Petreşti de exemplu sau alte localităţi interesate de ridicarea gradului de bunăstare a locuitorilor lor. Lipsa de viziune a administraţiei  locale actuale  este însă compensată din plin de  atenţia discriminatorie la adresa careienilor.

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 6 aprilie 2016 - 23:29

Apropo de drumuri.
Ce se mai aude cu drumul de acces spre locuințele sociale de pe Tireamului ???

Umblă vorba prin oraș că locuințele respective ar fi cică gata, adică numai bune de predat beneficiarilor adică „la angajaţii cu stare materială bună sau la copii angajaţilor din Primărie” (citat din articolul publicat in BdeC în ziua de 17 martie 2016), dar că respectivii nu se pot muta fiindcă Primaria Carei n-a fost in stare să finalizeze drumul de acces la respectivele bloace.

Ce se mai așteaptă pentru mutarea locatarilor?

Se așteapta ziua alegerilor locale din 5 iunie 2016 pentru ca primașul în funcție să-și aroge toate meritele și pentru ca să mai obtină niscaiva voturi?

http://www.buletindecarei.ro/wp-content/uploads/2016/03/tireamului-intrare-4carei.jpg

Lasati un comentariu