Persoană cu handicap accidentată în Carei

• publicat la: 3 April 2016
Persoană cu handicap accidentată în Carei

La data de 01. 04.2016, în jurul orei 11,15, la intersecția străzii Petofi Sandor cu str. Someș din municipiul Carei, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Numitul L. David de 39 ani, domiciliat în Carei, în timp ce conducea autoturismul marca Ford pe strada Someș din Carei, nu a acordat prioritate de trecere unui vehicul rulant cu antrenare electrică destinat persoanelor cu handicap care circula regulamentar pe drumul prioritar, condus de către P. Ioan de 63 ani din Carei, cu care a intrat în coliziune. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a numitului P. Ioan, care a fost transportat la Spitalul municipal Carei pentru efectuarea investigațiilor medicale.

Susnumiții au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri; totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.

La data de 01.04.2016 , orele 16.00, polițiștii Biroului Rutier Carei l-au identificat pe numitul C. Nicolae, de 42 ani , domiciliat in loc. Pișcolt, care a condus pe raza comunei Pișcolt un tractor care nu era înmatriculat sau înregistrat în evidențele vreunei autorități române sau străine. In cauză a fost înregistrată lucrare penala privind comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Lasati un comentariu