Careieni tot mai curajoşi şi cu simţ civic. Locuinţă de vară pe 4 roţi

• publicat la: 8 mai 2016
Careieni tot mai curajoşi şi cu simţ civic. Locuinţă de vară pe 4 roţi

Locuinţa mea de vară
E la ţară…
Acolo era să mor
De urât şi de-ntristare
Beat de soare
Şi pârlit îngrozitor!….

Viaţa ce aici palpită
E lipsită
De confort occidental.

https://www.youtube.com/watch?v=nMsRt2DcRj8

..şi la Carei există locuri unde eşti lipsit de confort occidental.

Locuitorii din cartierul Mihai Viteazu, zona platanilor, au semnalat Buletin de Carei un fapt ieşit din comun. Lângă cele 5 garaje din marginea parcării, a poposit acum câteva luni o maşină albă şi acolo a rămas.

Potrivit  careienilor din acel cartier, în fiecare dimineată din maşină ies un bărbat şi o femeie, îşi fac nevoile fiziologice în spatele celor 5 garaje şi apoi scormonesc pe la containerele de gunoi. …

Nu înţeleg de ce nu se preocupă nimeni de soarta acestor oameni. Poliţia Locală trece mereu cu maşina  pe aici dar  nu se obosesc să oprească să vadă despre ce este vorba.

Copilul meu iese la fotbal în faţa blocului pentru că terenul de joacă promis de supermarket nu e nicicum. Băieţii care joacă footbal în parcare mai scapă mingea peste garaje şi vă daţi seama că apoi nu o pot folosi aşa murdară cu excremente…E de nedescris ce  se întâmplă…ce va fi la vară aici când va veni căldura? Vă daţi seama ce miros va fi aici?... declară revoltată o locatară a blocului din apropiere.

Chiar aşa . Un oraş lăsat  de izbelişte de administraţia actuală care e mai preocupată de semănarea terorii  printre careienii revoltaţi de situaţia actuală. Îngroparea simţului civic este prioritar   asigurării  unui climat de siguranţă şi decenţă. Toată presa de casă a primăriei  marşează pe campania electorală pentru susţinerea primarului şi mai puţin de realităţile crunte careiene.

Buletin de Carei  nu este speriat de metodele practicate de tandemul conducător al ultimilor 8 ani şi vă  prezintă  imagini în premieră cu locuinţa pe 4 roţi a  unui cuplu din vecinătatea unor garaje din cartierul Mihai Viteazul.  Din noiembrie 2015, în mun.Carei, această maşină nefuncţională este locuinţa unui cuplu.

Un caz social  ce se impune a fi rezolvat în cel mai scurt timp posibil. De fapt nici la locuinţele de necesitate cum a fost denumit mai nou adăpostul de noapte nu există grup sanitar pentru întreţinerea igienei zilnice a  locatarilor…

Din ce în ce mai mulţi careieni iau atitudine şi îşi manifestă spiritul civic , direct  proporţional  cu presiunile ce vin din partea administraţiei locale pentru a nu semnala nici o neregulă.

Felicitări celor ce au avut curajul să ne caute şi să ne prezinte situaţia.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu