Competenţă de blogger

• publicat la: 23 iunie 2016
Competenţă de blogger

Acum 3 zile a apărut pe blogul de serviciu al unui fin de primar un articol legat de rezultatele unui concurs pentru postul de administrator financiar al Colegiului Tehnic Iuliu Maniu Carei.

Competenţă liberală: Lăcrimioara Sucală – nota 4.30 la examenul de contabil şef!

Articolul face parte din campania agresivă împotriva liberalilor careieni care nu se lasă intimidaţi sau racolaţi de alianţa conducătoare a oraşului.

Limita bunei cuviinţe  a fost depăşită de la bun început aşa că tendinţa în care s-a continuat a fost cea a dezinformărilor prin prezentarea trunchiată a informaţiilor reale. Un fel de şarlatanism a substituit activitatea ce se doreşte de fapt jurnalistică  doar că nu se respectă cele mai elementare norme.

În legătură cu subiectul iniţiat de finul primarului la 4 zile de la încheierea concursului pentru postul de administrator financiar I M, compartimentul contabilitate, suntem în măsură să facem următoarele precizări în urma consultării site-ului instituţiei respective de învăţământ.

Primul anunţ pentru ocuparea pe durată nedeterminată a postului de administrator financiar a fost postat la începutul lunii aprilie, în această formă-

http://www.colegiumaniucarei.ro/ckfinder/userfiles/files/Concurs%20Administrator%20financiar/Anunt%20concurs-Colegiul%20Tehnic%20Iuliu%20Maniu%20Carei.pdf

După înscrierea a 2 candidaţi, a avut loc selecţia dosarelor iar pe data de 19 aprilie 2016 a fost postat rezultatul selecţiei.

http://www.colegiumaniucarei.ro/ckfinder/userfiles/files/Concurs%20Administrator%20financiar/Rezultat%20selectie%20dosare%20concurs.pdf

Observaţi componenţa comisiei.

Ulterior, a fost publicat şi rezultatul concursului.

http://www.colegiumaniucarei.ro/ckfinder/userfiles/files/Concurs%20Administrator%20financiar/rezultat%20examen%20post-scris%2004_05_2016.pdf

Singurul candidat care s-a prezentat la concurs a ajuns…pe locul 2 cu nota 4.  Blogul  aservit nu a fost interesat de rezultatul unui concurs de la acest liceu unde singurul candidat prezentat a luat nota 4. Poate pentru că era soţia directorului unei şcoli generale  ajuns de curând consilier local din  partea aceluiaşi partid ca şi conducerea liceului?

Concursul se reia la altă dată, cu alţi candidaţi.

http://www.colegiumaniucarei.ro/ckfinder/userfiles/files/Concurs%20Administrator%20financiar/Anunt%20concurs%202.pdf

De această dat nu se mai publică rezultatul selecţiei dosarelor şi nici componenţa  comisiei. Potrivit celor declarate de candidaţi, anunţul privind componenţa comisiei confirmă aceleaşi persoane ca la data de 4 mai 2016.

În urma apariţiei articolului nostru care denotă intenţiile răuvoitoare ale autorului  materialului  ce consemnează doar rezultatul unei candidate liberale, pe site-ul instituţiei a apărut şi rezultatul final al concursului din data de 16 iunie 2016.

http://www.colegiumaniucarei.ro/ckfinder/userfiles/files/Concurs%20Administrator%20financiar/Rezultate%20concurs%20admin_financiar.pdf

http://www.buletindecarei.ro/2016/06/competenta-liberala-430-mai-mare-decat-25-sau-cum-se-mai-dau-concursurile.html

Articolul din Buletin de Carei legat de rezultatul concursului în cauză  doreşte să aducă suplimentul de informaţii ce se impun la un astfel de subiect, pentru corecta informare a oricărui careian.

Buletin de Carei propune tuturor celor din  mass media interesaţi de conservarea unei bijuterii arhitectonice cum este Sala Festivă a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu Carei, să sensibilizeze autoritatea locală pentru a interveni în efectuarea de lucrări profesioniste de reabilitare a acesteia. Această sală a fost sala Prefecturii judeţului până la incendiul din 1926.

Redarea strălucirii de odinioară a acestei săli ar fi mai  benefice comunităţii noastre locale  şi cu mult mai importantă decât nişte jocuri de culise pentru  consolidarea  influenţei unei formaţiuni politice.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 25 iunie 2016 - 09:23

Un careian informat (ce) nu poate fi manevrat!, mai pe scurt Careianul / 18 ore ago / bate toba în târg și anunță faptul că Radu Mihai Dimitriu, un cititor fidel al portalului OoooooDeCeee? a transmis pe Facebook o propunere interesantă: „Am o propunere pe care vreau să o fac prima dată prin dumneavoastră, fiind lider de opinie în Carei. Am înţeles că terenul din spatele marketului Kaufland este de vânzare. Propun ca toţi consilierii să se pună de acord şi să aducă la cunoştinţa Primăriei şi a primarului achiziţionarea terenului şi amenajarea de garaje sau parcare contracost şi, bineînţeles, cu recuperarea investiţiei.”

In primul rând, dacă finul sas este lider de opinie in Carei, atunci eu sunt popă ortodox.

In al doilea rând, este de așteptat ca cititorul fidel al portalului OdeC să scoată și banii din buzunar pentru achiziționarea terenului respectiv, fiindcă după câte știm noi, ăștia care suntem mult mai puțin informați decât Careianul, Primăria Carei este falimentară și datoare vândută până prin anul 2027 – cel puțin.

de nelu la 26 iunie 2016 - 07:40

ca cititor al Buletin de CAREI propuna ca primarul Kovacs sa isi plateasca datoriile la buget la fel cum procedam noi. Al cui e terenul pe care se vor garaje? Cum a fost obtinut acest teren?

Lasati un comentariu