Selecţionerul Ungariei apreciază România ca una dintre cele mai bune echipe din lume la handbal

• publicat la: 12 decembrie 2016
Selecţionerul Ungariei apreciază România ca una dintre cele mai bune echipe din lume la handbal

Selectionerul Ungariei a lăudat nationala feminina de handbal a României dupa meciul direct din Grupa Principala II de la Campionatul European din Suedia.

Potrivit ziare.com, Kim Rasmussen sustine că echipa noastră este una dintre cele mai bune naţionale din lume, iar în meciul de duminică seara a reusit să profite de slăbiciunile formaţiei sale.

„Felicit România, e una din cele mai bune echipe din lume. Nu am jucat cum am fi vrut, i-am dat Cristinei Neagu ocazii să înscrie de la 7 metri, iar când faci asta…normal că o să înscrie. Nu am făcut ce ar fi trebuit, dar România ne-a pus sub presiune si a trebuit să o urmărim mereu. Vreau să inchid meciul ăsta si să ne gândim la următorul”, a spus Rasmussen citat de lead.ro.

România a obţinut o victorie de zile mari împotriva Ungariei, scor 29-21, în Grupa Principala II de la Campionatul European de handbal feminin.

A fost un meci excelent făcut de tricolore, care au excelat atât in defensiva cât şi in ofensivă, în faţa echipei care e a treia forţă financiară din handbalul feminin.

Fetele noastre au început fenomenal si au avut una dintre cele mai bune prestatii ale nationalei din ultimii ani.  Cristina Neagu  a fost din nou la înăltime si a înscris gol dupa gol, chiar dacă maghiarii s-au dat peste cap să o blocheze si la un moment dat au apelat şi la marcajul om la om, notează ziare.com.

Lasati un comentariu