,,Ciori și larve,, pe stadionul din Budapesta reclamă selecționerul echipei României

• publicat la: 12 octombrie 2023
,,Ciori și larve,, pe stadionul din Budapesta reclamă selecționerul echipei României

Înaintea conferinței de presă în care a prefațat partida cu Belarus, prima grijă a selecționerului Edi Iordănescu a fost gazonul. Problemele cu suprafața de joc sunt catalogate de selecționerul României drept „o lipsă de respect”, dat fiind faptul că Budapesta beneficiază și de alte stadioane importante.

Gazonul nu dă niciun semn că s-ar putea redresa. Nici măcar parțial. Pe zi, iar apoi la antrenamentul oficial, suprafața de joc arăta la fel ca în urmă cu două zile. Cei ce se ocupă de mentenanța arenei au arătat că sub pământ au apărut larve, care apoi au atras ciori., scrie gsp.ro.

„Terenul e catastrofal. Consider că este o lipsă de respect pentru noi. Nu e firesc. Am fost învățați să depășim obstacole și bariere în această campanie, suntem pregătiți să trecem și de acest obstacol și nu poate să ne împiedice o suprafață de joc din drumul nostru, dar nu mi se pare firesc, mai ales că se joacă fără spectatori și era la îndemână să se găsească alt stadion în apropiere” a mai adăugat selecționerul român.

Cum ar fi reacționat Ungaria dacă situația se regăsea în România?

foto: gsp.ro

Lasati un comentariu