Investiţii ţinute la secret la UAT Municipiul Carei

• publicat la: 10 februarie 2017
Investiţii ţinute la secret la UAT Municipiul Carei

Secţiunea investiţii de pe site ul UAT Municipiul Carei a încremenit la anul de graţie 2012.

Nu şi salariul celui ce administrează  acest site.

https://www.municipiulcarei.ro/investiii-publice/

Favoritismele pe criterii politice sau de rudenie promovate de primar nu mai sunt un secret pentru niciunul dintre locuitorii municipiului Carei. Doar  că în anul 2017 am dori să avem şi noi, cei care ne plătim taxele şi impozitele consecvent la casieria primăriei,  acces la  informaţiile publice, informaţii  la care AVEM DREPTUL!

Se aude şi la Primărie?

Aşteptăm  ca cel care este plătit din bani publici pentru acest serviciu să se achite de sarcini, domnule primar. V-aţi înconjurat de o armată de redactori doar pentru a vă coafa imaginea  şifonată de dezvăluirile bine documentate ale Buletin de Carei nu pentru ca să beneficieze careienii de pe urma unor servicii plătite din ban public.

În tot acest timp panourile Buletin de Carei sunt constant vandalizate, hoţii intră ca la ei acasă în curtea familiei administratorului Buletin de Carei şi de la Poliţie  se primesc adrese care menţionează că  autorul este  necunoscut. Atentatele la siguranţa careienilor care sunt în opoziţie cu metodele actualei administraţii nu sunt soluţia potrivită domnule primar pentru că Buletin de Carei  nu se sperie  şi nu se teme.

Buletin de Carei vă doreşte spor în toate şi cât mai multă preocupare pentru careianul de rând! Aşteptăm actualizarea site ului www.municipiulcarei.ro cu date recente  perioadei de timp în care trăim dacă tot acortdaţi salarii pentru întreţinere site.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 13 februarie 2017 - 22:27

Primari pe care Ordonanţa 13 nu i-a mai salvat. Au fost trimişi la închisoare pentru abuz în serviciu la doar o zi după ce dispoziţia urma să intre în vigoare. Bună ar mai fi fost totuși, chiar și pe la câte un Önkormányzat, Ordonanța aia 13, cea cu număr ce poarta ghinion. Cine știe, poate mai face, poate mai mișună, poate mai fentează boborul, poate mai rezolvă nea Livică treaba aia mare cumva.

http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/primari-ordonanta-13-nu-i-a-mai-salvat-fost-trimisi-inchisoare-abuz-serviciu-doar-zi-dispozitia-urma-vigoare-1_58a1c2355ab6550cb86fbc67/index.html?utm_source=newsletter&utm_campaign=Cum+a+ajuns+fostul+şef+al+Poliţiei+Române+„naşul+masonic”+al+unui+judecător+%2F+China+îşi+reformează+armata+%2F+Maşina+de+topit+zăpada+inventată+în+România+%2F&utm_content=Newsletter-435345-20170213&utm_medium=email

Lasati un comentariu