A cui este afacerea Contoare de Apă din Carei?

• publicat la: 29 martie 2017
A cui este afacerea Contoare de Apă din Carei?

Vineri  24 martie  2017 locuitorii din blocul 15 de pe Calea Armatei Române din Carei  s-au trezit cu muncitori de la Apaserv pe casa scrărilor efectuând lucrări  fără a anunţa şi a cere voie de la proprietari!

Oamenii au fost revoltaţi de  tupeul şi îndrăzneala societăţii furnizoare de apă potabilă şi canalizare şi au contactat primăria Carei adică UAT Municipiul Carei.

Menţionăm că în cursul anului trecut Apaserv SA Satu Mare a efectuat în Carei lucrări de introducere de reţea de apă şi apă uzată în cadrul unui proiect  vast cu finanţare europeană de 100 milioane euro,lucrări ale căror recepţii încă nu sunt semnate.

http://www.buletindecarei.ro/2016/11/afacerea-apaserv-sa-demascata-de-presa-centrala-firme-careiene-implicate.html

Potrivit celor declarate de careienii în cauză, acum Apaserv SA Satu Mare doreşte montarea de contoare de apă pe scara fiecărui bloc. Alţi bani altă distracţie. Adică până acum careienii trebuiau să cumpere contoare de apartament doar de la firma agreată de furnizorul de apă iar după câţiva ani acestea trebuie înlocuite cu altele, pe scară.

E ca în bancul cu  ai pălărie nu ai   pălărie  tot înjurat eşti.

Careinii care locuiesc la blocuri fac şedinţe şi adunări peste adunări, tabele peste tabele cu cine este de acord cu montarea de contoare pe casa scărilor, montare care presupune  tragerea de ţevi prin apartamente şi deci spargeri de pereţi cu tot ce presupune aceasta.

Oamenii sunt curioşi să afle cine va suporta cheltuielile cu  reparaţiile din apartamentele lor puse la punct momentan?

În cartierul Republicii din Carei  se ţine zilnic câte o şedinţă la fiecare scară de bloc.

Nu participă nimeni de la Apaserv ca să le explice oamenilor despre ce este vorba , ce eforturi presupune schimbarea de contor şi alte detalii necesare.  Tipic pentru Republica de la Carei! Comportamentul lor a fost împrumutat de la administraţia Kovacs-Keiser   care confundă Primăria cu o proprietate  privată.

Oamenii sunt dezorientaţi şi nu ştiu ce decizie să ia ca să nu fie din nou păcăliţi.

Despre întâlnirea de la UAT Municipiul Carei cu oamenii nemulţumiţi , ţinută în sala de şedinţe  la care au participat persoane din conducerea Apaserv  nu a fost postat nimic pe pagina oficială a UAT Municipiul Carei deşi plătim o mică armată de persoane care adminsitrează pagini web. Doar pe blogul personal al consilierului primarului Kovacs au apărut detalii de la acea întâlnire. Cine se ascunde de opinia publică la UAT Municipiul Carei?

Cine refuză careienilor un comunicat oficial despre situaţia contoarelor de apă din municipiul Carei?

Buletin de Carei cere public administraţiei Kovacs-Keoser să pună la dispoziţia careienilor  informaţii scrise despre  situaţia lucrărilor de introducere de noi contoare pe casa scărilor de la blocurile de locuit in Carei.

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de Poet la 31 martie 2017 - 10:57

Cares cu datorii mari,de unde recupera,ceva trebuie facuta,cine ani de zile nu plateste,si doarme cu bucurie dintr un fel si Apaservul are dreptate,dar ar trebui un pic de comunicare si colaborare.

Lasati un comentariu