Contoare de apă cu ecrane înnegrite, consum lunar înregistrat şi facturat

• publicat la: 18 aprilie 2016
Contoare de apă cu ecrane înnegrite, consum lunar înregistrat şi facturat

Cititorii care stau   în blocurile de lângă piaţă, pe strada Ignişului, blocuri care nu sunt cuprinse în programe de reabilitare termică de actuala administraţie locală, se plâng de  faptul că au facturi la apă emise de Apaserv  în condiţiile în care câteva dintre noile ceasuri montate sunt cu ecranul înnegrit de luni de zile deci fără a putea fi citite corect.

În aceste condiţii,  deţinătorii contoarelor cu ecran înnegrit  se întreabă  cum notează cititorii de contoare consumul de apă  real din apartamentele lor?

,,Ne-au introdus ceasurile de apă nou, nouţe pe scara blocului, acum sunt  negre, putrezite înăuntru…ceasurile  noastre sunt fleaşcă. Nu se vede cât este consumul, nu se poate citi corect şi tot ce avem de plătit ne scot de la ei din burtă sau ce vor!’’, spune indignat cetăţeanul careian pensionar.

Acesta ne-a invitat să facem poze cu contoarele în cauză , poate-poate cineva de la Apaserv  Carei va binevoi să vină să le înlocuiască.

Semnalări am primit şi de la alţi careieni care locuiesc în alte zone, care afirmă că  facturile de apă nu reflectă adevăratul lor consum. Unele familii afirmă că au fost plecate mai multe luni de acasă, la copii, dar factura de apă arăta la fel ca în lunile când erau acasă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu