Cugetarea zilei. ,,Da Germania nu-i România!!!,,

• publicat la: 1 martie 2017
Cugetarea zilei. ,,Da Germania nu-i România!!!,,

Citiţi şi vă minunaţi. Trecerile de pietoni din Carei nu sunt  ,,festyte,,  pentru că Ardealul nu este autonom şi Germania nu-i România!

Aceasta este opinia unui careian plecat la muncă în Germania , careian care militează pentru autonomia Ardealului dar  nu suflă un cuvânt despre faptul că administraţia exclusiv UDMR a oraşului, deci nu a miticilor, aruncă banii careinilor în buzunarul asfaltatorilor fără a le cere  îndeplinirea condiţiei de calitate pentru lucrări!

http://www.buletindecarei.ro/2017/02/cum-sa-tepuiesti-bugetul-local-cu-15-milioane-de-lei.html

Comentariul din imagine a fost postat la articolul

http://www.buletindecarei.ro/2017/02/trecere-de-pietoni-din-fata-scolii-situate-in-prima-zona-de-impozitare-din-carei.html

Culmea e că în faţa şcolilor din Ungaria  iarna nu a avut efectele din Carei deşi în Ungaria nu se pune problema vreunei autonomii şi nici în Austria unde iernile sunt la fel de reci ca în zona noastră….poate în Germania să fie vreun efect similar celui din Carei, în landul…Sachsen.

Precizăm că în municipiul Carei locuitorii plătesc taxe şi impozite către primăria care este obligată să ne asigure condiţii pentru circulaţie în siguranţă!  Cât credeţi că poate costa o marcare a unei treceri de pietoni domnule  Antal de nu se poate suporta de Primăria Carei ce aparţine de România şi nu de Ardealul autonom?

Buletin de Carei vă urează o primăvară frumoasă şi mai mult optimism. Cetăţenii români nu sunt cu nimic mai prejos decât cei din Germania, modul de a face administraţie de aleşii locali diferă.

Buletin de Carei

comentarii

de Antal la 1 martie 2017 - 12:40

de Antal la 1 martie 2017 - 15:17

Lasati un comentariu