Incredibil dar adevărat! La un an de la deschidere Teatrul Municipal Carei este în reparaţii. Au putrezit bârnele din podeaua scenei

• publicat la: 22 septembrie 2017
Incredibil dar adevărat! La un an de la deschidere Teatrul Municipal Carei este în reparaţii. Au putrezit bârnele din podeaua scenei

La data de 31 martie 2016 se marca la Carei deschiderea oficială a Teatrului  Municipal. Astăzi, 22 septembrie 2017 se lucrează la înlocuirea bârnelor putrezite din podeaua scenei. Un adevărat haos. Firma constructoare a fost somată  de 3 ori să refacă lucrările dar fără niciun efect. Au încasat deja banii.

Lucrarea este însă în perioada de garanţie. Grinzile de lemn de pe scenă sunt de consistenţa unui burete la un an de la deschiderea oficială!

Imaginile vorbesc  de la sine.

La fel ca în cazul adresei  sosite la Primăria Carei pentru restabilirea adevarului pe panoul turistic din centrul orasului  si acest aspect este trecut sub tăcere. Lucrările au fost realizate din fonduri europene, bani publici până la urmă. Nici igrasia nu a fost remediată, la un an de la inaugurare peretii fiind plini de igrasie la fel ca la  sediul noii Primării.

Cine urmăreste denigrarea Careiului prin acceptarea  unor astfel de lucrări de mântuială?

Mai multe imagini pe pagina de Facebook

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1923181801263422

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2013/04/liniste-la-teatrul-municipal-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/03/edil-oradean-vs-edil-careian-economie-vs-risipa.html

http://radiocluj.ro/2016/03/31/teatrul-din-carei-un-nou-inceput/

comentarii

de Poet careian la 23 septembrie 2017 - 12:07

Frumoasa scene,asa se intampla si cu drumurile,daramat si aici si acolo(de la Posta pana la Peco),ploiile o sa distruge totul,a trecut vremurile calde,in sezonul rece finalizeaza MAREA ASFALTARE.sa ne bucuram pt asta,macar a facut ceva pt orasul asta.

de pufosi la 27 septembrie 2017 - 22:00

a venit acasa ginere ratacitor????trebuie lucrat la stutgart daca vrei salar

Lasati un comentariu