Incredibil! A dispărut asfaltul rece din gropile Careiului

• publicat la: 7 March 2018
Incredibil! A dispărut asfaltul rece din gropile Careiului

La Carei se petrec în ultima perioadă de timp tot felul de lucru incredibile!

Nu îţi vine să crezi când te uiţi pe documente oficiale că se cere teren de la Ianculeşti pentru o capelă şi în acte apare lipit de teren şi o păşune de 17 ha!

Acum 2 zile pe pagina Primăriei Carei  se anunţa demararea lucrărilor de plombare a gropilor cu Tehnologie Modernă probabil cu la fel de moderne costuri. Aplicarea de asfalt rece  în gropile de pe Calea Mihai Viteazu  nu a ţinut NICI 48 de ore!

Aşa arată acum groapa umplută parţial cu asfalt rece….

https://www.buletindecarei.ro/2018/03/primaria-carei-efectueaza-marea-plombare.html

Cine plăteşte experimentul? Trebuie să ne cerem scuze pentru că am observat  calitatea lucrărilor de plombare şi cum  se cheltuie banul public? Conducerea primăriei Carei va lua legătura cu părinţii noştri care mai sunt în viaţă ca să ne constrângă să ne cerem scuze pentru spiritul de observaţie? …De fapt suntem ce suntem datorită educaţiei primite de la părinţii noştri cărora le suntem recunoscători!

Buletin de Carei

comentarii

de Marius la 7 March 2018 - 20:56

Ca în filme cu prosti. De sus pana jos!
Cine verifica lucrarea?Unde sunt probele făcute de Ing.Sau sef de șantier?RETETA pt asfalt este respectata?Lucrarea este facuta cum trebuie ma refer la decopertare la ce dimensiune apoi bitumul lichid și Asfaltul!
Până nu controlează nimeni aceste lucrări banii noștri sunt aruncati pe geam.
Deci D-lor dacă executați lucrări de mântuială.La loc comanda nu plătim până nu este o lucrare 100%.Asa ceva nu exista în fiecare an sa se plombeze costa o grămadă de bani.Sa se faca odată bine și 10 ani pauza!
Dar la noi ca la nimeni aici se spală banii cum spunea Base.Aici sunt banii Dvs.

de sorin la 7 March 2018 - 23:28

a disparut si comptenta de la primaria careii mari! numa la spaga le sta capu si la fentat statul roman

Lasati un comentariu