Protopopul de Carei anunţă că a avut loc concurs pentru postul de paroh la Ianculeşti dar nu ştie când

• publicat la: 6 iunie 2018
Protopopul de Carei anunţă că a avut loc concurs pentru postul de paroh la Ianculeşti dar nu ştie când

Astăzi după masă a avut loc o întrunirea a Consiliului Parohial de la biserica din Ianculeşti. A fost prezent şi Protopopul Mocanu care a anunţat că postul de paroh va reveni preotului din Cean, Mircea Oneţ, fratele  consilierului şi preşedintelui PSD Ionuţ Oneţ aşa cum se vehicula în sat de grupul susţinător.

Protopopul Mocanu a declarat că a fost anunţat de la Episcopia Maramureşului şi Sătmarului  că a avut loc concursul pentru post dar nu ştie nici data la care a avut loc şi nici câţi candidaţi au fost. Pe pagina Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului nu  a fost postat nici un anunţ pentru vacantarea postului de paroh de la Ianculeşti şi nici pentru anunţarea unui concurs.

Data anunţată pentru instalare este 17 iunie 2018. La acea dată Asociaţia judeţeană a foştilor refugiaţi şi expulzaţi a anunţat de acum 3 săptămâni  dezvelirea monumentului comemorativ de la Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de cetatean la 6 iunie 2018 - 20:19

La propus DUMNEZEU datorita calitatii sale politice, examenul la dat noaptea in post

de andri la 7 iunie 2018 - 09:30

rusine! sa numesti politic in sfanta biserica!

de Poet Careian 2018 la 8 iunie 2018 - 08:09

Sa numesti politic,ce conteaza asta in zilele asta apocaliptic,sta popica aproape de FOC,examenul nu mai conteaza deloc,dar o sa roage pentru Imparatia cerurilor,ce conteaza ca nedreptatea este in rindul oamenilor,frumoasa exemplu pentru toti,sa ne bucuram de zilele frumoasa ca si roata cu Patru roti.

Lasati un comentariu