Fake News marca Opinie de Carei

• publicat la: 12 septembrie 2018
Fake News marca Opinie de Carei

Disperarea de a nu putea să  combată cu nimic concret informaţiile despre discriminarea practicată de administraţia locală condusă de nănaşul său, despre abuzurile şi ingineriile financiare practicate la primăria Carei îl împinge pe Szasz Lorand la  promovarea de minciuni, de date false.

Organizarea manifestărilor dedicate comemorării lui Avram Iancu din Carei aparţine de câţiva ani Asociaţiunii ASTRA Carei, Asociaţiei Colonia Moţilor , societăţii Iaculeşti SRL şi la ediţia din 2015 şi 2018 şi Societăţii cultural patriotice Avram Iancu.

Mulţumim domnului preşedinte Mircea Dobra pentru sprijinirea şi în acest an a manifestării dedicate comemorării Eroului Naţional Avram Iancu. Nu cred că cineva se poate îndoi de faptul că Mircea Dobra sau Daniela Ciută au împiedicat participarea tulnicăreselor din Ianculeşti la manifestare.

Oricine a dorit să participe a fost bine primit şi nu a fost refuzat aşa cum a fost refuzată participarea tânărului recitator Marcel Ursan la zilele satului Ianculeşi pe motiv că …,,e spion al doamnei Ciută,,.  Marcel Ursan este singurul recitator din satul Ianculeşti premiat la fiecare ediţie a concursului judeţean de recitări RECITATIO .

Deci, ştirea potrivit căreia tulnicăresele nu au participat pentru că  au  avut interzisă participarea la comemorarea lui Avram Iancu de la Carei este falsă!  Poate e nevoie de a acoperi discriminările practicate de Kovacs la primăria Carei cu astfel de ştiri false.

În fişa postului lui Szasz Lorand scrie că trebuie să reprezinte primarul la manifestările  unde acesta nu poate fi prezent. La concursul de pescuit din 8 septembrie Szasz a fost prezent la lacul Ianculeşti alături de pompieri dar la comemorarea lui Avram Iancu nu a mai ajuns.

Pentru că Szasz Lorand se remarcă în ultimul timp prin memorie scurtă sau poate doar lipsă acută de informaţie, aducem la cunoştinţa cititorilor că în anul 2016, Asociaţiunea ASTRA Carei a participat la comemorarea Eroului Naţional Avram Iancu  la Ţebea. Deci nu a organizat manifestările de la Carei.

Priviţi cu atenţie imaginile de la manifestările de la Carei din 2016 care nu au fost organizate de către ASTRA Carei şi remarcaţi vă rugăm faptul că nu au participat nici atunci tulnicăresele din Ianculeşti.

Te faci de râs Szasz Lorand cu astfel de gogomănii. Dacă vroiai să fii credibil pentru grija faţă de satul Ianculeşti ar fi trebuit să scrii despre construcţia capelei mortuare  cu peste 558 euro pentru 1mp, despre cedarea de către noul preot a 30 de ari de tern din Parohia ortodoxă Ianculeşti către Primăria Carei, despre refuzul primarului Kovacs de a aproba reabilitarea Căminului Cultural sau despre ingineriile financiare cu asfaltarea drumurilor din Ianculeşti. Pentru toate acestea  deţinem documente concrete şi nu poveşti vânătoreşti cu iz de telenovelă.

Szasz Lorand de ce nu ceri publicarea cheltuielilor de la Ziua satului Ianculeşti aşa cum ai procedat când au fost organizate de Ciprian Chiorean, omul pe care nu aţi reuşit să vi-l subordonaţi?

Una peste alta, ştirea cu tulnicăresele interzise la comemorarea lui Avram Iancu din Carei este FAKE NEWS!

Mai documentează-te băieţaş înainte de a te arunca pe taste. Ştim că te deranjează realizările profesionale ale altora dar ar trebui să te ambiţioneze acest fapt, să studiezi pentru a depăşi realizările altora dacă tot eşti deranjat de ele.  Cu ode  şi denigrări ale  vocilor  careienilor cu spirit civic nu ai multe şanse de a te afirma ci doar de a confirma că eşti responsabil cu  asigurarea imaginii nănaşului primar la fel cum se proceda pe vremea  lui  Nicolae Ceauşescu .

Ia de aici şi citeşte  cum a fost în 2016 la comemorarea de la Carei a lui Avram Iancu unde Asociaţiunea  ASTRA Carei a depus coroană de flori prin reprezentanţi ai săi chiar dacă nu au fost invitaţi.  Aşa cum a procedat în fiecare an la Ziua Iancului din satul Ianculeşti unde ASTRA Carei depune coroană de flori chiar dacă nu este invitată de organizatorii politicieni.

http://www.buletindecarei.ro/2016/09/comemorare-ad-hoc-la-bustul-lui-avram-iancu-din-carei.html

Buletin de Carei

 

comentarii

de mirela la 12 septembrie 2018 - 14:14

bine scris! in 2016 cine le+a interzis sa cante din tulnic? nici macar nu au fost acolo la bust la Avram Iancu!

Lasati un comentariu