Szasz Lorand se zbate ca să ascundă că a minţit în legătură cu Troiţa din Satu Mare

• publicat la: 18 septembrie 2018
Szasz Lorand se zbate ca să ascundă că a minţit în legătură cu Troiţa din Satu Mare

În timp ce Careiul se sufocă sub grămezile de moloz de pe străzi şi sub industria de deşeuri fără aviz de la mediu de la marginea oraşului, consilierul primarului este pasionat de Daniela Ciută. Activitatea Danielei Ciută este mai monitorizată decât a primarului, a viceprimarului şi a administraţiei publice.

După ce a dat rateuri ca economist, Szasz Lorand se crede jurnalist doar că nicio publicaţie şi nici un portal de ştiri nu îl mai doreşte în curtea lor. Cine ar dori să angajeze  ca jurnalist o persoană care nu stăpâneşte nici măcar alfabetul limbii române?

Ca jurnalist a afirmat că Buletin de Carei dă ştiri false legate de Troiţa românească dată jos de pe soclu folosind doar declaraţiile din primăria Satu Mare a fostului său coleg de la cotidianul judeţean în timp ce participanţii la discuţiile  cu primarul de Satu Mare îl contrazic fără drept de apel.

Încercările lamentabile de ascundere a greşelilor sale fatale  după o secvenţă de interviu cu doamna Haidu sunt potrivite doar pentru cei de seama lui.

Mai preocupat de avantajele funcţiei pe care o deţine datorită nănaşului său decât de obligaţiile din Fişa Postului  hărţuieşte constant administratorul Buletin de Carei în încercarea de a ascunde gravele abuzuri de la Primăria Carei.

Când vom citi despre vânzarea unei parcele din Parcul Dendrologic? Sau despre contractele încheiate de Primăria Carei cu Electrica SA  pe adrese inexistente?

Sau despre plata curentului de către Primăria Carei pentru zeci de familii?

Până atunci, singura acţiune organizată la Carei de Szasz Lorand a fost curăţarea de buruieni a clădirilor de pe domeniul public împreună cu amicul său Megyeri Tams Robert din Căpleni, fost consilier şi el la primarul Kovacs.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Giorgio Armani la 18 septembrie 2018 - 18:43

Prezentatorul de modă szasz poartă chiloței albaștri sub blugi (vezi poza a doua), sau nu poartă de loc?
Ne interesează răspunsul exact, ca să știm ce stil vestimentar este indicat să promovăm în colecția noastră de toamnă-iarnă.
Cu stimă,
‎‎‎Men‎’s Fashion Collection | ‎Giorgio Armani ‎
https://www.armani.com/us/armanicom/men/giorgio-armani/man_section

Lasati un comentariu