Tupeu ordinar la Primăria Carei

• publicat la: 24 septembrie 2018
Tupeu ordinar la Primăria Carei

Ia priviţi cum procedează consilierul datornicului Kovacs când este prins  pe picior greşit. Minte cu neruşinare  Szasz Lorand şi are tupeul să arate spre Buletin de Carei! Articolul Buletin de Carei este PERFECT documentat, la minut chiar.  La ora 18 şi 18 minute pe pagina Primăriei Carei nu exista postată înregistrarea Video a şedinţei!

După ce a aflat că ne-am interesat de soarta filmării şedinţei din 21 septembrie s-a grăbit să o posteze şi apoi să îşi manipuleze cititorii.

Buletin de Carei a avut grijă să îşi ia măsurile de siguranţă şi să facă capturi cu pagina Primăriei după ce am semnalat lipsa înregistrării filmate a şedinţei!

Priviţi ora la care a apărut pe pagina primăriei Carei postarea ….Reacţia este cea de manipulator ordinar adică…,,asta era marea problemă,,?

Despre discriminarea contribuabilior careieni pe pagina Primăriei pe care se pare că o controlează Szasz ce să mai spunem ….politică locală la administraţia Kovacs-Keizer.

În articolul publicat am semnalat faptul că nu apare imaginea Primăriei Carei cu stema României dar pentru această lipsă nu a mai sărit ca ars băietul cu goarna lui.

Nici pentru că pe pagina Primăriei nu a fost actualizaţă lista cu achiziţiile publice ca să vedem şi noi pe ce se cheltuie banii careienilor.

Cât tupeu pe banii careienilor!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu