Balul Centenarului la Carei

• publicat la: 23 noiembrie 2018
Balul Centenarului la Carei

Au mai rămas puţine zile până la Ziua cea Mare, Ziua Naţională din Anul Centenar.  Cei care au ales să sărbătorească această sublimă zi la Alba Iulia, cetatea Marii Uniri se pregătesc de drum.

Pentru cei care rămân la Carei  să sărbătorească Ziua Naţională programul începe la ora 12,00 , la Monumentul Ostașului Român cu un   Moment omagial, Te Deum, depuneri de coroane,  moment artistic patriotic ”La Mulți Ani, România!” susținut de către membrii trupei de teatru M.E.E.M., formației Castelanii, trupei de dans Magic Dance, Coralei Armonica, Tulnicăresele din Ianculești. De la ora 13,00 va fi vernisată expoziţia personală a profesorului careian  Aurel Donca.

De la ora 16,00, în incinta Parcului Dendrologic vor avea loc câteva scurte recitaluri de muzică populară şi un scurt concert DJ Project după care de la ora 19,00 va avea loc un foc  de artificii la Monumentul Ostaşului Român.

Cei care doresc să sărbătorească în continuare şi cu un program de cântece patriotice  pot participa la Balul Centenarului care va începe la ora 20,00. Ţinută cât mai tradiţională.

Cei mai reprezentativi interpreţi de muzică populară vor asigura buna dispoziţie pentru petrecerea Centenarului.

Ionică Moiş,  Bogdan Zonocan, Ciprian Tempe, Cristian Ciprian Crişan, Dănuţ Mateş şi Radu Ardelean împreună cu instrumentiştii lor  vor fi alături de cei care doresc să sărbătorească în mod tradiţional.

Tombola va fi una dintre surprizele serii.

Invitaţiile se pot ridica de la crama Murfatlar din centru sau de la redacţia Buletin de Carei.

La Mulţi Ani România!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu