Consiliul Judeţean împarte 4,5milioane de lei localităţilor din judeţ

• publicat la: 7 decembrie 2018
Consiliul Judeţean împarte 4,5milioane de lei localităţilor din judeţ

Angajații Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare vor avea asigurate salariile și pentru ultima lună a anului 2018.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean din data de 7 decembrie 2018, a fost votat în unanimitate proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general consolidat al județului Satu Mare pe anul 2018.

Astfel, consilierii județeni și-au dat acordul pentru repartizarea sumelor necesare acoperirii cheltuielilor de personal și a cheltuielilor legate de bunuri și servicii, pentru DGASPC Satu Mare.

În total, instituția va primi 3,4 milioane de lei, astfel încât să nu existe sincope în asigurarea bunului mers al serviciilor de asistență socială și protecția copiluluiînjudeț.

Tot în cadrul ședinței extraordinare, cei 24 de consilieri județeni prezenți, au votat în unanimitate proiectul de hotărâre pentru aprobarea pe unități administrativ-teritoriale (UAT) a fondului la dispoziția Consiliului Județean din cota de 17,25% din impozitul pe venit, încasat suplimentar la bugetul de stat pe anul 2018.

Este vorba despre 4,5milioane de lei, bani care vor fi repartizați comunelor, orașelor și municipiilor de pe raza județului. Suma medie primită/UAT este de 70.000 de lei.

Lasati un comentariu