Centura Careiului în opinia careienilor

• publicat la: 1 februarie 2019
Centura Careiului în opinia careienilor

Cititorii Buletin de Carei reacţionează la situaţiile deloc normale cu care se confruntă.  Varianta de ocolire a Careiului a fostinaugurată în data de 20 decembrie 2018 dar traficul greu continuă nestingherit prin centrul oraşului. O luare de poziţie deosebit de bine alcătuită şi susţinută cu  imagini a sosit pe adresa redacţiei Buletin de Carei şi o redăm întocmai. Felicitări careienilor cu spirit  civic , celor care îşi cunosc şi drepturile nu numai obligaţiile.

 

,,Stimată Redacție Buletin de Carei,

Se pare că luna Februarie a debutat în forță cu trafic greu în orașul nostru, Carei. Nu mică mi-a fost mirarea când azi dimineață, în jurul orei 9, în decursul a 10 minute, au trecut nestingherite cel puțin 10 camioane.

Am avut impresia la un moment dat că tot traficul greu care ar trebuit preluat de recent inaugurata ”variantă de ocolire” a Municipiului Carei a fost deviat prin inima orașului, respectiv artera principală care traversează orașul.

Am folosit intenționat ghilimele, deoarece deși această variantă de ocolire a fost inaugurată cu surle și trâmbițe, din păcate este pre puțin folosită de cei care conduc autovehicule de mare tonaj. Am încercat să surprind câteva instantanee, însă spre surprinderea mea, din nou, traficul a fost atât de dens, încât nu am reușit să ‘imortalizez’ toți șoferii care efectiv se joacă cu sănătatea careienilor și care continuă să strice și mai tare carosabilul, care oricum e vai de mama lui.

Țin să atrag atenția că, această situație persistă și în cursul serii, cât și al nopții. Dacă veți ieși la plimbare în cursul serii, veți avea ‘bucuria’, ca tihna plimbărilor dumneavoastră să fie bruiată de către frânele unui camionagiu. Nu sunt rău intenționată, din contră!

Apreciez și felicit administrația locală, pentru tot ceea ce au realizat până acum și le doresc mult succes în continuare! DAR, să ai variantă de ocolire și tu să dormi pe o ureche și să lași tot traficul greu să intre prin oraș nestingherit, e o crasă de nesimțire și o reală batjocură, chiar un atentat aș spune, la viața careienilor! Se pare că cei care ar trebui să-și facă datoria se complac în această situație… Din imagini, veți vedea ca topul camioanelor care traveresază orașul aparține fabricii de ulei… Voi continua să fac fotografii și să semnalez această problemă, atât presei centrale, cât și celei județene și, de ce ce nu, și celei centrale.

Până atunci, dragi camionagii, drumuri bune și bucurați-vă de peisajul orașului!

Cu stimă,

T. B.

comentarii

de opinie de alegātor la 2 februarie 2019 - 05:50

Cea mai incompetentā administratie localā UDMR&PSD, = CIUMA ROSIE!LA TOMBERON CU VOI!

de pui la 2 februarie 2019 - 13:24

Uleiul daca vine de la Oradea da intre pe centura sa vina la iesire si sa o ia spre Carei si pe Spicului,înapoi invers fara sa treacă prin centru.Intre Spicului si Mol nu au ce căuta TIR.

Lasati un comentariu