Elevii careieni calificați la faza județeană a Olimpiadei de Matematică

• publicat la: 21 februarie 2019
Elevii careieni calificați la faza județeană a Olimpiadei de  Matematică

Sâmbătă, 16 februarie, în Satu Mare, Carei și Negrești Oaș au avut loc etapele locale ale Olimpiadei de matematică. Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a publicat pe pagina sa  rezultatele obținute de elevii participanți. Au fost prezenți un număr de 423  elevi din clasele V-VIII și 77 elevi de liceu.  În municipiul Carei au participat la etapa locală 112 elevi de gimnaziu din Carei, Tășnad, Pișcoltși  Santău precum și  45 de elevi din ciclul liceal.

Pentru faza judeţeană s-au calificat elevii care au obținut punctaje cuprinse între 28 şi 12 puncte.

Din clasa a XII-a s-au calificat nu mai puțin de 8 elevi ai profesorului Traian Tămîian… Ciordaș Dragoș, Egli Cristian, Todea Miruna, Gheață Alexandru, Pașca Alexandru, Ciocotișan Raul, Arcălean Mihai și Szekely Florin și Petkes Kinga din clasa prof. iar Gasko Gabriela. 9 elevi din totalul de 16 calificați sunt din Carei.

Din clasa a XI-a vor participa la etapa județeană Nilvan Cristina și Potroviță Wynona din clasa prof.Nilvan Sorin.

Din clasa a X-a se califică pentru etapa județeană Reitler Alex, Gozner Alexandra, Onodi Bianca si Pop Cristina- prof.Nilvan Sorin și Muszka Csaba, Fischer Matyas, Corbeanu Nora si Kinczel Iris-prof.Gasko Gabriela.

Din clasa a IX-a participă la etapa județeană Racolța George, Molnar Patric, Dindelegan Maria și Biro Briana-prof.Traian Tămîian și gorok Anita-prof.Czenter Eniko.

Toți elevii careieni calificați la etapa județeană din ciclul liceal sunt de la Liceul Teoretic.

Din clasa a VIII-a se califică pentru etapa județeană Petcu Tudor și Danciu Alex-prof.Marius Rusu , Școala Gimnazială Vasile Lucaciu.

Din clasa a VII-a vor participa la etapa județeană Vachter Hannelore , prof.Guț Cristian și Nagy Julia Abigel, prof.Nagy Sandor, Liceul Teoretic Carei.

Din clasa a VI-a se califică pentru etapa județeană Rusu Luca, Budusan Rareș, Sabău David, Varga Ianis și Bohoni Mark, prof.Anca Șteț, Kiss Rebeka, prof.Cristian Guț, Balog Roland și Mak andor, prof. Kiss Sandor și elevii Cuciuvan Lucas și Zier Meda cu profesori nespecificați . toți sunt de la Liceul Teoretic mai puțin Bohoni Mark care este de la Școala Gimnazială nr.1.

Din clasa a V-a participă la etapa județeană elevii Susan Alexandra, Chiorean Casian, Leitner Patrik, Dandoș Iulia, Gaspar Paul, Roman Odette, Sikoia Anna, Mureșan Alexandra, Bontea Mark, Biro Sara, Sava Alice și Țânțar Ioana -prof.Cristian Guț, Bokor Titanilla și Varga Zsofia , prof.Jobbagy Eniko, toți de la Liceul Teoretic precum și Gotlieb Rebeka -prof. Stirbu Erika de la Școala Vasile Lucaciu.

Felicitări pentru rezultate și succes la etapa următoare!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu