Articolele Buletin de Carei nu pot fi combătute documentat așa că se apelează la atacuri mârșave

• publicat la: 28 martie 2019
Articolele Buletin de Carei nu pot fi combătute documentat așa că se apelează la atacuri mârșave

Un nou atac la adresa paginii de Facebook a Buletin de Carei. De această dată avem restricții la distribuirea articolelor pe grupuri. Informațiile din realitatea careiană sunt dorite a fi ținute ascunse. Mulțumim tuturor celor care ne susțin prin prezența lor pe pagina Buletin de Carei. Adevărul nu poate fi niciodată ascuns sau îngropat. Mai devreme sau mai târziu el iese la suprafață.

Până la ora 16 nu mai putem distribui articole. Frica de informații reale din Carei a ajuns la paroxism. Acum a deranjat că s-a aflat că Buletin de Carei a semnalat corect lipsa claselor cu predare în limba română la învățământul de tip DUAL și s-au luat măsuri ca din anul școlar viitor să existe și clase cu predare în limba română așa cum este normal!

Gazetărește vorbind, combaterea articolelor din Buletin de Carei de către cei vizați se face cu documente justificative. Doar că cerem prea mult de la cei vizați. Comportamentul civilizat și deontologia sunt noțiuni care lipsesc celor care știu să combată doar în mod LAȘ, pe ascuns.

Ce mai viteji cei care fac raportări false și nu au curaj să poarte un dialog civilizat și bine documentat.  Unii au rămas ancorați în evul mediu când civilizarea românilor se făcea prin tragerea pe roată sau spânzurare sau alte metode specifice dictaturii vremii. Dacă nu pot prezenta documente care să ateste că a existat învățământ în limba română la clasele de DUAL în Carei au trecut la raportări și atacuri mârșave. De scribii de limbă maghiară din Carei nici nu mai pomenim pentru că intoxică cititorii de limbă maghiară cu tot felul de false informații împotriva Buletin de Carei și a administratorului acestuia…și totul pe bani publici adică și banii noștri. Vârful de lance îl constituie fostul consilier al primarului, cel fără studii superioare și cu un limbaj greu de tradus chiar și pentru cei lipsiți de sensibilitate.

Indiferent cât ne vor raporta tot se va afla ce se petrece la Carei, municipiul unde nu există NICIUN român în conducerea orașului. Administrația Kovacs-Keizer-Beko plătește din banii careienilor persoane care nu fac altceva decât denigrează, hărțuiesc și linșează mediatic Buletin de Carei și dezinformează cititorii. Degeaba. Primarul Kovacs tot datornic cu acte rămâne, tot mincinos și falimentator de firme , cu comportament abuziv și cu plăcile oficiale cu însemne naționale date jos de pe clădirea Primăriei Carei.

Nu vă chinuiți degeaba cu raportările. Nu reușiți decât să ne faceți mai cunoscuți. ..,,Mai avut-am vremuri grele și trecut-am peste ele…,,

Buletin de Carei

Lasati un comentariu