Atacuri mârşave în Carei! Maşinile unui consilier liberal, vandalizate

• publicat la: 10 mai 2015
Atacuri mârşave în Carei! Maşinile  unui consilier liberal, vandalizate

Şoc şi groază ! Unul dintre initiatorii proiectului de hotărâre de amplasare a bustului regelui Ferdinand într-unul din parcurile orasului, consilierul Dan Bontea, s-a trezit duminică dimineată cu maşinile personale din curtea locuintei sale,vandalizate!

Autori încă necunoscuti au aruncat vopsea şi diluant pe cele 2 masini din curtea consilierului Bontea, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Agentii de Politie solicitati să ia act de eveniment, au făcut poze la faţa locului. Potrivit purtătoarei  de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare, imaginile fac obiectul dosarului deschis pentru acest caz, sunt probe la dosar şi le vor furniza la momentul potrivit.

Consilierul Dan Bontea este vicepresedinte al PNL Carei, formatiunea atacată in perrmanenţă  de primarul Kovacs pentru sesizările frecventelor abateri de la legalitate a executivului careian.
Amplasarea bustului regelui Ferdinand în municipiul Carei a fost solicitată de  PNL Carei dar consilierii majoritari UDMR au  impus ca loc de amplasare un spatiu de lângă sensul giratoriu deoarece  în parcurile orasului este interzisă  postarea oricărui bust al vreunei personalităţi româneşti.

Agentii Politiei Locale, plătiti de primăria Carei, au fost prea ocupati cu păzirea amplasamentului impus de primar pentru Suveranul României ca să mai patruleze si pe străzile municipiului pentru a  veghea la păstrarea ordinii publice.  Politia Locală din subordinea primăriei Carei nu a depus nici până la data de 10 mai 2015 raportul de activitate pe anul 2014 dar nici pe anul 2013!

Duminică 10 mai, de la ora 12,30, primaria Carei a lansat invitatii pentru amplasarea bustului regelui Ferdinand în intersectia mare a Careiului, pentru care în data de 6 mai 2015 nu avea nici un fel de aviz de la Comisia Monumentelor si nici vreun dosar depus pentru solicitarea aprobării.

redactia

 

comentarii

de arpi la 10 mai 2015 - 14:06

ma lajos da nu vezi ca toti stiu ca tu centrezi si tot tu dai cu capu si mai crezi ca nu ne dam seama…..liviu critica si localnic raspunde de parca ati fi 2 persoane diferite..pana si exprimarea te da de gol…aceleasi expresii le folosesti la discutiile noastre personale si tot alea le dai la scris?
cum se face ca dupa ce semnaleaza buletinde carei vreo problema repede cautati sa o rezolvati dar nu inainte…daca e legala receptia de la centrul social de ce duceti acum oamenii la primarie???de ce ati pus steaguri la centrul social dupa ce a scris buletinul?de ce ati anulat concursul pentru administrator firme cafeneaua culturala si piete parcari srl din 20 noiembrie daca erau in regula?ce fel de profesionisti sunt angajati la primarie daca un ziar trebuie sa semnaleze atatea erori?

de denis la 10 mai 2015 - 17:59

poate de vina este politica primarilor care folosesc politia locala ca spioni si gardieni la bust in loc sa se ocupe de securitatea careienilor!
si la consilierul ciuta a fost fortata masina din curte si politia nu a facut nimic ca sa prinda hotul care a luat toate lucrurile din masina.
cand la primar au fost mazgaliti peretii tota politia a fost in alerta si au arata spre liberali dar cand au prins infractorul si au descoperit ca e de/al lor maghiar nu au mai dat un comunicat ca sa ceara scuze de la liberali!

de zaza la 10 mai 2015 - 18:53

ati reusit sa invrajbiti lumea. imi pare rau pentru ceea ce a patit Dan, nu a meritat asta.
totusi doamna Ciuta, sunteti multumita pentru marsul camioanelor si pentru faptul ca incitati la ura etnica? mai puteti dormi noaptea? sa va fie rusine.

de levente la 10 mai 2015 - 19:49

daca primarul care are datorii la bugetul de stat si care foloseste banii orasului in folos personal si impune la gradinite la directoare sa invete copii poezii in limba maghiara si face cu utilajele orasului fabrica de mobila la copii si retrocedeaza cladiri fara comisie de retrocedare si face angajari in primarie fara concurs si fara semnatura de la juridic …doarme bine, de ce nu ar dormi bine o doamna care nu are abateri de la lege? doamna ciuta face abrazive si nu are flota de camioane cum au altii prin oras cu care colaborati numai cand cotizeaza la voi si cand nu le puneti in carca la doamna ciuta ., aveti ceva complexe fata de doamna ciuta sau nu reusiti sa faceti fata la provocarile ei?
ceva docomente sa contracarati ce scrie ea aveti?
macvar un fluturas de salar de la primar sa vedem ca a platit miliardele datorie la bugetul de stat pentru care a re retinere pe salar din 2008….hai , cu curaj baietii!

de gyongyke la 10 mai 2015 - 19:50

nici pt un maturator de strada nu se pune bust in intersectie si atunci daca voi bateti joc de romani vreti sa si tina gura la ei?

de Mihai la 11 mai 2015 - 08:39

@zaza
Tu esti hibas!
Despre ce ura etnice vorbesti segfely! Parte a comunitatii de romani vor sa-si puna un bust si peimarul sovinist nu le da voie decat unde el vrea. Poi boule, asta e adevarul. Cum e adevarat si faptul ca acea parte de romani a fost tradat de Stef. Urmasii o sa-i judece!

de Nicolae Todea la 11 mai 2015 - 17:13

Dacă maşina era în flăcări, era o ştire mai reuşită. Aşa nu ma mişcă deloc.
Şoc şi groază cică. Bună glumă.
Vă faceți de rahat în fiecare zi şi vă apărați pe voi şi imteresele proprii, nu valorile şi interesele cetățenilor.

de iancsi la 11 mai 2015 - 17:33

draghe nikusor tu astepti sa ia foc masinile liberalilor ca sa fie stire reusita??? voi ale cui interese le apaRati??? ale primarilor udmr care siau falimentat afaceruile lor personale si acum traiesc pe banii careienilor si ei nu platesc dari la Carei?
valorile si interesele cetatenilor sunt bunastarea primarilor si consilierilor udmr care iau lucrari din primarie si isi impart posturile publice la nevestele si copii si ginerii lor?
mancati rahat pentru ceva bani ce i primiti de la ce pica d ela masa primarilor???cititi voi suvoaiele de ura impotriva romanilor daca va excita si stati capra la stapanii vostri.
cand au furat banii de la marius floraru toata politia cauta borseta cu miliarde si cand au furat de la ciuta din curte au avut de lucru..unde a accidentat primaru masina cumparata din banii orasului si unde e comunicatul cu stirea ca soferul primarului a fost prins in vama cu masina prim ariei facand trafic de tigari???

de Nico Dobra la 11 mai 2015 - 17:43

jeno e toata ziua la baute cu nelutu fostu delegat si cu norbi si cu adisor si numai bani au in loc de ochi.
nelutu pensionarul handicapat din ianculesti a dus la faliment cu jeno fabricile de mobila si a construit casa pe locul parcului din sat si a inchis drumul de acces spre caminul cultural si a bagat a tiggani in el cand au facut sapaturile de cablu optic si a luat de la oameni bani pentru intoducerea gazului si daca consiliul judetean a platit lucrarea…unde sunt miliardele hotilor? nu dejeaba jeno si nelu umbla la brat si fura de la oameni si se bucura de necazul altora….stie si prefectura da intoarce capul ca are frica de schimbare si de munca cinstita!

de Mihai la 11 mai 2015 - 18:08

Stimata redactie,
As vrea ca autorul articolului sa rectifice faptul ca cele doua masini erau in curtea consilierului Bontea”.
Domnul consilier Bontea nu are curte unde sa-si tina masinile.Casa este situata pe o strada din orasul Carei si nu are front la strada incat sa intre cu masina. Dansul isi tine parcate masinile proprietate personala in parcarea unui fitness club din Carei nicidecum in curtea sa.
Deci „vandalizarea” s-a efectuat pe domeniul public . In orice caz este regretabil ce s-a intamplat, dar putin atentie la informarea corecta a cititorilor.

de emil la 11 mai 2015 - 19:31

@zaza

Daca ati analiza lucrurile cronologic, ati vedea cine pe cine a jignit, deci cine incita cu adevarat la ura interetnica. E nevoie sa mai explic cum e cu 15 martie, cu ungaria mare, cu grofii, cu Trianonul, cu Ip, Teznea etc. in 1940-1944, cu udmr cu retrocedarile, cu lacul, cu pasunea, cu padurea, cu banii pentru traseismul ligheanelor szamarene si cu refuzul unei sume mult mai mici pentru o carte despre personalitati careiene, cu imposibilitatea amplasarii unei statui romanesti in centrul vechi al orasului (asta in Romania, nu in Ungaria!)?
Sovinismul ungarist al reprezentantilor unei formatiuni care nici macar nu este inscrisa in registrul partidelor politice este cel care, prin actiunile sale fatis antiromanesti, incita la ura interetnica. Este principiul actiunii si reactiunii. Sau credeti ca etnicii romani chiar ar trebui sa stea linistiti si sa inghita batjocura ungaristilor la adresa valorilor romanesti?

de puiu la 13 mai 2015 - 13:57

ma tibi da hardbody nu ti se potriveste numa daca iti iei pastilele de cap..vezi ca daca nu le iei iar patesti ceva si atunci cand ai fost pus pe liber de la agro

de victor la 13 mai 2015 - 17:59

hungaristii astia se tem de o femeie care are curajul sa le spuna verde in fata adevarul? cam slabi de minte tuliupanii lui jeno. udmr carei e tare numai cand e cu mana prin banii orasului ca altfel toti au falimentat afacerile lor personale..mari crai si cheltuitori pe distractie deocheata se tem de doamna ciuta ca spune in ziar cum fura pe fata din banii orasului.
daca sunteti asa curati cum va dati de ce bagati in seama ca scrie doamna ciuta?
aveti curaj sa aratati la lume fluturasul de salar al lui jeno?
sau aprobarile pentru folosirea apei termale de la strand in folosul unei persoane private prietene?

de nicu la 13 mai 2015 - 21:03

multumim doamnei ciuta pentru ca avem un ziar local ca si buletinul de carei.
doamna ciuta nu este nevoita sa plece capul pentru bani la nimeni ca este destul de puternica ca sa castige tot ce are nevoie!
romanii nu sunt slugile nimanui si nu trebuie sa fie persoane de mana a doua batjocorite de udemeristii care au pus mana pe banii careienilor!
va deranjeaza enorm ca face activitati romanesti !
ce sa facem, fiecare trebuie sa fie mandru de neamul sau!
mandru ca sunt roman!!!

de sabin la 13 mai 2015 - 21:09

zici ca pictorul e sabin gherman care lupta pentru ruperea romaniei impreuna cu tuliupanosii……suparare mare la grupul de interese de pe caplenilor si de pe ghioceilor ca romanii se simt bine in pielea lor si nu mai sunt dispusi sa slugareasca la trougheri ca cei doi sobolani din primarie…mai bine ati plati datoriile la primaru ungur ca pana si fiscu i-a taiat din salar pentru miliardele restante la bugetul de stat….fura primaru bani de la fundatia de turism local ca sa isi cumpere masina si voi va luati de altii care muncesc?
soptitoru de la secu care a fost fotbalist si a ingropat victoria si toate afacerile lui si are 7 ani lucrati la mina la cluj da numa pe hartie si a luat bacu pe semnatura si hartiile lui directoru de la unio inca isi cauta colegii de la liceu de la seral….

de cristi la 13 mai 2015 - 21:43

Fortza Buletin de CAREI!!!!!
asteptam sa scrieti despre reteaua de spionaj pusa la punct de vice cu gheza si iancsika si trupa platita din banii careienilor!!!
pentru spionat si supravegheat angajatii si dusmanii aveti bani dar pentru handicapati nu dati la timp!

de cititor la 14 mai 2015 - 06:43

pe banii careienilor care isi platesc taxele primarii fac propaganda antiromaneasca sovina cu jurnalistii maghiari angajati in primarie..primarul nu plateste nici un leu taxe si impozite pentru ca nu are nimic in proprietate adica in mod oficial ca pe numele familiei/…..sa te tii

Lasati un comentariu