Semnalizare deficitară la Varianta de Ocolire Carei

• publicat la: 7 martie 2019
Semnalizare deficitară la Varianta de Ocolire Carei

Despre Varianta de Ocolire municipiu Carei. La intrarea dinspre Tăşnad pe Centură nu există niciun semn pentru camioane. La sensul giratoriu de pe DN19, intrarea dinspre Satu Mare, indicatorul pentru camioane este montat….în interiorul sensului giratoriu! Niciunul dintre panourile rutiere informative amplasate regulamentar nu include un indiciu pentru camioane. Drumul VO19G nu este semnalat pe panourile rutiere informative care preced intrarea în sensul giratoriu. Nu mai luăm în discuție că ieșirea respectivă nu este doar pentru Oradea ci și pentru Zalău! Aspecte neremarcate de angajații din Primăria Carei care se ocupă de înregistrările video postate pe pagina oficială întru adormirea  spiritului civic careian.

Doar după ce intri în sensul giratoriu afli că spre Oradea ai şi variantă pentru camioane care este de fapt și ieșirea spre Zalău!….Şi încă nu este 1 Aprilie.

Buletin de Carei

comentarii

de Tulipanul la 7 martie 2019 - 11:03

Sesizati va rog presedintele judetului SM,Pataki Csabi.Este un om exceptional de intelept.Probabil dansul va interveni si va rezolva aceasta situatie care dovedeste nepriceperea unor nespecialisti in aceasta meserie.Ne facem de rusine si de rasul lumii!

de Pista la 7 martie 2019 - 11:50

Tot orasul Carei un dezastru!RUSINE!!!

de Elisabeta J. la 7 martie 2019 - 20:18

Nu pot să înțeleg de ce nu se vrea semnalizarea corectă a acestei variante de ocolire a orașului!
E strigător la cer ceea ce se întâmplă!
Camioanele se plimbă lejer prin tot orașul!
Chiar atât de incapabili sunteți! Nicio problemă!
În acest caz cred că voi semnala PRO TV-ul să vină să facă un reportaj și să facem cunoscut întregii țări cât dezinteres cras există la nivelul administrației locale față de contribuabili!
Sunt convinsă câ în Ungaria așa ceva nu se poate întâmpla nici în cele mai negre vise!
RUȘINE! RUȘINE! RUȘINE!

de unul la 8 martie 2019 - 08:24

@Elisabeta.PRO TV-ul să vine să facă un reportaj in situatia in care se organizeaza proteste in strada .Slabe sanse sunt.O mare parte dintre careieni sunt usor de mintiti si manipulati de catre politicienii falsi din administratia locala,nationala si judeteana.

de bandi la 8 martie 2019 - 08:39

cat plateste la tv uri si ziare primeria carei pentru ca sa tace?

de unul la 8 martie 2019 - 10:45

@bandi.Putin ,foarte putin.

de Elisabeta J. la 8 martie 2019 - 11:29

@unul Înseamnă că trebuie să ne mobilizăm. Oricum un reportaj se poate face și fără a exista prosteste… Sunt curoasă ce are de declarat Kovacs la TV?! Cum se mai scuză de această dată…

de Elisabeta J. la 8 martie 2019 - 11:33

Însă pe ei cred că îi interesează acum să vadă cum pot ciupi la asfaltări și la proiectele europene cu care se tot laudă că urmează a fi implementate… Sau poate se deschide un nou supermarket și mai are terenuri de vânzare…?! Cine știe…?!
Până atunci, dragi careieni, încărcați-vă cu răbdare, butelii de oxigen și ferestre antifonate, ca depășiți mai ușor poluarea și zgomotele produse de zecile de camioane care traversează zilnic centrul orașului, o mare parte o fac datorită faptului că NU E PRESEMNALIZATĂ CORECT CENTURA DE OCOLIREA A ORAȘULUI!

de UNITATE la 8 martie 2019 - 12:56

Ultima solutie este sa-l alungam incompetentii din funtiile de conducere orasului Carei, si apoi sa punem pe altii mai patrioti si binevoitori .Si sa le confiscam averile dansilor dobandite nejustificat.

de doru la 8 martie 2019 - 23:06

o bataie de joc fratilor!

de carei la 9 martie 2019 - 06:02

JOS PRIMARU!!!

de reka la 9 martie 2019 - 09:50

vreti sa ramane fara loc de munca?
unde sa merge sa lucreze?

de carei la 9 martie 2019 - 16:33

@reka.La puşcărie!!!

de Feri la 10 martie 2019 - 07:12

@carei.Bunā ideie.

de Poet Carei City la 11 martie 2019 - 09:07

A trebuit centura,CA si o frumoasa aventura,ca sa nu avem mare gura,ce mai trebuie pentru Carei City,cateva fabrici productibily,ca nu putem numara pe un deget cat a ajuns in falimenty(din anii 90 incoace),bucurativa de Centoaventura,viata asa este cat mai frumoasa.

Lasati un comentariu