Un demnitar al statului român împarte în Carei scrisorile premierului Ungariei

• publicat la: 23 mai 2019
Un demnitar al statului român împarte în Carei scrisorile premierului Ungariei

Un demnitar  al statului român, plătit în consecință, bate la ușa caselor careienilor și împarte în plină campanie electorală scrisorile premierului  Ungariei. Este vorba de primarul Kovacs, cel care refuză pe domeniul public catarg cu tricolor românesc afirmând….,,nu provocați maghiarii,,. E adevărat că toți consilierii UDMR au votat împotriva amplasării catargului cu tricolor românesc  dar niciunul din ei nu a motivat refuzul ci doar președintele lor, primarul Kovacs.

Imaginile de mai jos apar pe pagina fostului său consilier fără studii superioare, acum plătit pentru servicii de informare în limba maghiară  și publicitate.

Ca demnitar al statului român, Kovacs a dat jos plăcile cu însemne oficiale de pe sediul Primăriei Carei fără ca vreun reprezentant al Guvernului României să ia măsurile de rigoare.

Primarul plin de datorii Kovacs, cunoscut pentru înverșunarea cu care refuză simbolurile românești, este și un fan al partidului de guvernământ ceea ce ridică semne de întrebare legate de înțelegerile ascunse dintre cele două formațiuni. Se vrea implementarea Codului Administrativ în varianta dorită de liderul UDMR?

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu