Caiac SMile – Tabără de Vară pentru copii

• publicat la: 12 iunie 2019
Caiac SMile – Tabără de Vară pentru copii

Caiac SMile dă startul Taberelor de vară pentru copii: „Aventură în Natură”, desfășurate în perioada 17 iunie – 07 septembrie, sărbătorind intrarea în vacanţa estivală – luni, 17 iunie – la Lacul Lui Pintea.

O paletă întreagă de activităţi sportive şi creative propuse copiilor cu vârste între 5 şi 14 ani vor avea loc, pe rând, în locaţiile: Lacul lui Pintea de la Livada, Lacul de la Iojib, Baza Sportivă – Ştrandul Satu Mare şi Luna Şes. Orarul săptămânal este de luni până vineri, între orele 8 şi 17, programul şi locaţia fiecărei zile fiind anunţate la început de săptămână.

În cadrul activităţilor taberei, Caiac SMile a gândit un program dinamic, pentru a ţine copiii ocupaţi, fericiţi şi sănătoşi, oferindu-le o vacanţă plină de aventură şi relaxare, într-un context al mişcării în natură, având la dispoziţie diversitatea generoasă a formelor de relief: lac – munte.

Activităţile principale ale taberei:

– plimbări cu caiacul, învăţarea şi perfecţionarea unor tehnici de vâslire şi self rescue;

– activităţi sportive: crossfit, baschet, volei, fotbal etc;

– dezvoltare personală prin joc de teatru;

– pictură pe jucării de lemn (dăm viaţă jucăriilor dezvoltând îndemânarea şi creativitatea);

– instructaj şi tehnică de supravieţuire pe munte;

– prezentare tehnici de prim ajutor şi igienă generală.

– bodyART kids, Zumba kids.

În timpul activităților de pe lac vom fi asistați de către echipa Multisalva, care ne oferă serviciile de salvamar, siguranța pe munte ne va fi asigurată în colaborare cu Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare, antrenamentul de crossfit este inițiat de Crossfit Satu Mare, bodyART kids și Zumba kids activităţi susținute de ACTIVITAL Sports Center antrenor Andreea Seles, jucăriile de lemn vor fi puse la dispoziție de Atelier Bricolaj, vom avea parte de prezența unor reprezentanți ai Crucii Roșii, iar pe durata fiecărei zile de tabără vom avea alături de noi şi un cadru

medical specializat în lucrul cu copiii.

Preţul săptămânal al taberei este de 350 lei (include masa de prânz zilnică şi transportul în tabără).

Copiii vor fi preluaţi de organizatorii taberei din 2 puncte de întâlnire din oraş, anterior stabilite cu părinţii, pentru a facilita accesul acestora la programul taberei.

Pentru înscrieri şi rezervări, vă stau la dispoziţie numerele de telefon:

0760.291.669 (Ionuţ Stancovici) şi   0755.252.280 (Ramona Corodan),  precum şi paginile Social Media de pe Facebook şi Instagram: Caiac SMile.

Printr-un program divers, cu activităţi atent alese pentru copii, Tabăra de vară Caiac SMile „Aventură în Natură” îndeamnă la joacă, conectare cu natura, depăşirea propriilor limite şi fomarea abilităţilor. Vă aşteptăm să creăm împreună o vară de poveste!

Lasati un comentariu