Gheorghe Pop numit director la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Carei

• publicat la: 14 iunie 2019
Gheorghe Pop numit director la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Carei

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare l-a numit în funcția de director al Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică  Cristiana din Carei pe Gheorghe Pop, directorul Casei de tip familial ”Andreea” din Carei. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare l-a considerat pe Gheorghe Pop cea mai competentă persoană care să preia conducerea acestui centru cu probleme.

Este vorba de același Gheorghe Pop pe care Szasz Lorand, consilierul personal al primarului evazionist Kovacs îl linșa mediatic împreună cu familia lui la finele anului 2014 pe vremea când era director la Centrul de Zi Alexandru cunoscut ca și Casa de Bătrâni.

Szasz Lorand era redactor la cotidianul județean Gazeta de Nord-Vest iar în dejecțiile sale mediatice inconfundabile îl denigra și defăima pe Gheorghe Pop după scenariile aplicate și altor persoane care trebuiau să fie înlocuite din funcțiile deținute pentru a lăsa loc unor favoriți.

În urma acelor articole mizerabile, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare au demarat anchete. Muncă și timp și bani publici alocați pentru ca să reiasă că de fapt totul a fost o minciună mizerabilă cap – coadă.  Gheorghe Pop deținea  terenuri cu pomi fructiferi din care susținea în mod cu totul și cu totul voluntar necesarul de fructe pentru Căminul de Bătrâni.

http://www.gazetanord-vest.ro/2014/12/politia-s-a-autosesizat-in-cazul-smenurilor-de-la-centrul-alexandru-din-carei/

Atât raportul Poliției cât și  al Direcției de Asistență Socială au dovedit că nici măcar una dintre acuzațiile lui Szasz Lorand nu se confirmă!  Mai mult, până și instanța sătmăreană a decis în cazul unui proces că acest articol este o dezinformare și o denigrare și trebuie șters de pe pagina pe care a apărut, fapt ce nu a fost încă dus la îndeplinire de către denigratorul Szasz, prea lipsit de bărbăție pentru a recunoaște că a greșit.

Numirea lui Gheorghe Pop în funcția de director este pentru o perioada de 30 de zile în primă fază.  Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Cristiana din municipiul Carei a fost inaugurat în decembrie 2015. Nimeni din cadrul Primăriei Carei nu a luat parte la  inaugurare.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu