Jocuri politice la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare (DGASPC) Satu Mare sau doar dezinformări marca Szasz ?

• publicat la: 19 iulie 2019
Jocuri politice la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare (DGASPC) Satu Mare sau doar dezinformări marca Szasz ?

O nouă dezinformare crasă este servită cititorilor de Szasz Lorand pe blogul său Opinie de Carei. Acesta afirmă nici mai mult nici mai puțin că este  o ciudățenie locul de desfășurare al ședinței de azi,  la Centrul Alexandru, precum și lipsa directorului interimar de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică ”Cristiana” și că după plecarea pesedistului Iosif Doboș  şi ,,numirea noului director interimar Gheorghe Pop, în urmă cu mai bine de o lună, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică ”Cristiana” din Carei stă pe un butoi de pulbere,,.

Să aibă legătură toată această furie muribundă împotriva lui Pop Gheroghe cu desfacerea contractului de muncă a lui Iosif Doboș?

În primul rând, ședința de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială (CIAS) Alexandru a fost dedicată angajaților pentru deprinderea de proceduri comportamentale și nu cadrelor de conducere a unităților din sistem.

În al doilea rând, la centrul Cristiana nu există o sală de mărimea celei de la Centrul Alexandru( fosta casă de bătrâni) unde să încapă toți participanții deci informatorii lui Szasz Lorand  i-au servit  date eronate.  Putea întreba foarte bine toate aceste detalii de la directorul Centrului Alexandru căruia i-a făcut campanie electorală pe blocul său Opinie de Carei atunci când acesta a candidat pentru postul de primar în 2016.

Și doar știe foarte bine că respectivul director este angajat ca administrator la firma viceprimarului Keizer, potrivit Declarației sale de Avere, că este consilier județean și în această calitate este și director la o unitate din subordinea CJ. Oare nu are capacitatea de a înțelege incompatibilitățile sau grupul de interese trebuie protejat?

Nu este un secret pentru nimeni că la Centrul Cristiana  conta mai mult apartenența politică la angajare decât calificarea. Până la transferul pesedistului Iosif Dobos de la Carei la Hurezu nimeni nu a dezbătut situația gravă din acel centru. Brusc, fostul director Doboș  a devenit vocal.

Mai mult, Direcția  de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare (DGASPC) Satu Mare nu a găsit niciun membru PSD care să fie competent pentru asigurarea conducerii centrului pentru 30 de zile până la organizarea unui concurs  pe post. Iosif Doboș, ca și angajat al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare (DGASPC) Satu Mare, a început să ofere informații din cadrul sistemului din care face parte până în 15 iulie, pe pagina sa de Facebook, abia după ce a fost transferat de la Carei. Oare Iosif Doboș nu a semnat vreun contract de confidențialitate cu Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare (DGASPC) Satu Mare? Poate chiar nu e o coincidență că i s-a desfăcut contractul de muncă dacă nu a respectat clauzele.

Așa că bălmăjelile incoerente ale lui Szasz nu fac decât să îngroașe lista de materiale false servite cititorilor săi.

Pop Gheorghe, directorul interimar de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică ”Cristiana” din Carei este nuca tare de care se tot împiedică Szasz  de vreo câțiva ani încoace fără a reuși să dovedească nicio abatere a lui .

Urmare a articolului la comandă postat împotriva lui Pop Gheroghe pe când era directorul de la Centrul de zi Alexandru , prefectul Avram de la acea dată a demarat  o anchetă minuțioasă.

Nici până în ziua de azi Szasz Lorand nu a publicat rezultatul anchetei care îl absolvă de orice acuză pe Pop Gheorghe. Acesta e modul de lucru al consilierului personal al unui primar  evazionist. Un consilier nerealizat pe plan profesional dar care își dă cu părerea despre persoanele de caracter, cu realizări în domeniul lor de activitate.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu