Schimbarea buletinelor și condițiile impuse

• publicat la: 17 iulie 2019
Schimbarea buletinelor și condițiile impuse

Un act de identitate european  va cuprinde un cip despre care nimeni nu ştie ce cuprinde. Este vorba de schimbarea buletinelor, a cărților de identitate, din 3 august 2021.

Schimbarea buletinelor a fost ştirea ultimelor 24-48 ore şi ca de obicei presa din România a făcut tot ce a putut să nu spună tot adevărul. Pentru cei care nu ne-au citit articolele mai vechi, trebuie să repetăm că scopul presei “Mainstream” nu este informarea ci dezinformarea. Fiecare trust de presă dezinformează în folosul familiei politice din care face parte, cu toate acestea câteodată toate agenţiile de presă dezinformează simultan. S-a întâmplat asta la referendumul pentru căsătoria bărbat-femeie şi la mai toate marşurile pentru familie sau împotriva cipului. Acest fapt ne demonstrează fără drept de apel ca toată presa din România are o coordonare centrală, dincolo de “micile interese de partid“.

Ştirea iniţială a fost publicată pe ştiri.tvr.ro şi pe romaniatv.net şi preluată de mai toată presa economică.net , capital.ro chiar şi ro.sputnik.md care s-au trezit ceva mai târziu. În principiu nimeni nu a făcut un minim efort jurnalistic să „investigheze” această ştire, toată lumea a preluat-o la pachet.

Singură informaţie nouă este ca, emiterea acestor acte va începe în data de 3 august 2021, aceasta fiind de fapt ştirea. În fapt Consiliul Uniune Europene un alt organism legislativ al Uniunii pe care nu îl alege nimeni, a decis cu de la sine putere ca toate statele membre să aibă acte identice. Vezi [(AICI)]

 Dezinformările au curs

 Prima dezinforma este că „trebuie să ne aliniem standardelor europene” , ţara noastră nu trebuie să facă nimic, deoarece Uniunea Europeană nu este o federaţie. Nu este ca şi când ei sunt „guvernul federal” iar noi suntem un oraşele de „provincie”. În principiu în aceste situaţii se ajunge la negocieri în care suntem sau nu de-acord, dacă nu suntem nu ne ia nimeni boi de la bicicleta. Practic “negocieri” au avut deja loc, doar ca reprezentanți președenției României au adaptat poziția ghiocelului.

integral pe razboiulinformational.ro

Lasati un comentariu