Ungaria Mare la liber în centrul municipiului Carei

• publicat la: 28 august 2019
Ungaria Mare la liber în  centrul municipiului Carei

Lângă Biserica ortodoxă Sf.Dimitrie din centrul Careiului și catargul cu tricolor românesc al bisericii  se vând tot felul de suveniruri  ce reprezintă harta ,,Ungariei Mari,,  din viziunea unor iubitori de literatură SF.  De fapt, din moment ce nu avem clase de meserii pentru lucrători comerciali  în limba română în școlile de stat din Carei ne puteam aștepta și la astfel de  obrăznicii.

Comerciantul de obiecte artizanale  comercializează tot felul de suveniruri printre care și cele amintite mai sus fără a fi deranjat de cineva. Până și suveniruri cu steagul Transilvaniei  unde nu sunt reprezentați românii găsim la vânzare. Nici Poliția Locală și nici altcineva  nu îl întreabă de sănătate.

Mai rămâne să vedem și suveniruri cu Horty în orașul de unde românii au fost expulzați în toamna anului 1940 după instaurarea regimului hortyst.

Buletin de Carei

comentarii

de Anonim la 28 august 2019 - 08:27

Sa le fie rușine.Inapoi in Asia cu ei! Ardealul pământ românesc!

de matrozu'nost la 28 august 2019 - 10:19

haa,haa,haaau,hauuu…
un fleac….i am ciuruit
da: sa traitti bine,haa,haaa,haa,haa,haaauuuuu

de ati primit la 28 august 2019 - 10:27

ordinul pe unitate :dezinformare,supraveghere operativa cu toate mijloacele
ce mecle aveti,ce mecle d-le

de Cornelia la 28 august 2019 - 12:47

Nu sunt subiecte interesante! Mai bine posteazã o rețetã bunã de prãjiturã sau o ciorbã, cum o fac românii. Oare magneții cu România mare nu deranjeazã? Hai, stai la umbrã sau du- te cu angelica la pescuit.

de Matei la 28 august 2019 - 21:11

Este din obiceiul străvechi al hunilor sa umble cu șatra.Acum au poposit langa biserica din Carei.Au in sânge migrarea.Ce sa facem cu ei.In Panonia nu se mai simt acasa le trage căruță către Ardeal.Si ori unde poposesc fura istoria și il scriu de parca ar fii din rădăcini în aceea zona!Dar încet hunii vor dispărea ca devin majoritari tiganii.

de Buletin de Carei la 28 august 2019 - 21:20

Dragă Richarda, nu îți mai place numele tău? Cine este Cornelia? Nu e pentru oricine un articol informativ, nici la soare nici la umbră. Mai ia o gură de oxigen înainte de a te da pe taste.

Lasati un comentariu