Coronavirus. Informare despre autoizolații din Carei doar pentru cei cu cont pe Facebook

• publicat la: 16 martie 2020
Coronavirus. Informare despre autoizolații din Carei doar pentru cei cu cont pe Facebook

.

Informare a Primăriei Carei postată doar pe pagina de Facebook! Cei care nu au cont de Facebook nu există pentru Primăria Carei…

,,Persoanele aflate în autoizolare la domiciliu pe raza municipiului Carei, ca urmare a suspiciunii de infectare cu coronavirus, sunt rugate să se înregistreze sunând la numărul de telefon 0726.244.481, astfel încât administraţia locală să dispună de o evidenţă strictă a aflate în această situaţie. Careienii aflaţi în autoizolare pot apela acest număr 24 de ore din 24. Primăria Carei doreşte să întocmească o astfel de evidenţă pentru a putea oferi asistenţă în cazul în care situaţia o va impune,,.

Primăria Carei a reușit să iasă din letargie și să constate că dialogul cu careienii nu poate fi evitat la infinit.  E drept că  se postează informații doar pe pagina de Facebook, nimic pe site-ul oficial al Primăriei și niciun comunicat remis presei.  Decât nimic, cum ar spune unii optimiști….la o lună de la debutul îmbolnăvirilor cu coronavirus…e bine  și așa.

Cu o întreagă redacție bilingvă plătită generos din banii careienilor Primăria Carei reușește să  ofere informări doar pe o pagină de Facebook. De fapt, cu doi culegători de buruieni angajați ca  și consilieri nu poți oferi decât informări tardive. Greșelile nu se mai pun.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu