Se tem pentru viața lor

• publicat la: 29 aprilie 2020
Se tem pentru viața lor

În plină pandemie de coronavirus Primăria Carei a scăpat de sub control gestionarea situației de la blocul său de locuințe sociale de pe strada Iuliu Maniu.

Familia care a primit o cameră la blocul de locuințe sociale al Primăriei Carei prin intermediul angajatului Maidan Nicolae afirmă că a primit amenințări care le pun în pericol viața. În această perioadă nu au niciun venit, la fel ca ceilalți chiriași. O perioadă au primit ajutoare alimentare dar și scutece și lapte praf pentru copilul de 3 luni.

Faptul că au apelat  la redacția Buletin de Carei pentru a primi ajutoare alimentare a atras nemulțumirea angajatului Maidan Nicolae care le-a sugerat să se  mute  în apartamentul doamnei Ciută Daniela în condițiile în care și Maidan are  apartament la fel ca și ceilalți angajați din Primăria Carei. Mai puțin primarul evazionist care locuiește în casele altora.

Persoanele în cauză  s-au deplasat la Primăria Carei pentru a semnala situația. Fără succes.  Livia-Tunde a declarat că au fost  amenințați de  alți asistați sociali din bloc apropiați de angajații din Primărie responsabili cu acordarea de locuințe sociale.

Sperăm ca Poliția Carei să poată gestiona situația pentru a nu se ajunge la agresiuni și violențe în blocul de locuințe sociale al Primăriei Carei.

Acestea sunt condițiile de trai în spațiile pentru care Primăria Carei percepe chirie și plata utilităților.

 

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/04/o-familie-cu-copii-sta-in-strada-de-frica-amenintarilor-vecinilor-din-blocul-de-locuinte-sociale-al-primariei-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/04/s-a-rezolvat-familia-cu-copii-din-fata-primariei-a-fost-alungata.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/04/apel-umanitar-e-nevoie-de-un-pat.html

Lasati un comentariu