S-a rezolvat! Familia cu copii din fața Primăriei a fost alungată

• publicat la: 27 aprilie 2020
S-a rezolvat! Familia cu copii din fața Primăriei a fost alungată

O familie cu copii ne-a  semnalat că a stat în cursul zilei de astăzi în fațaPrimăriei Carei în speranța că vor primi o cameră în care să poată sta în siguranță. Livia-Tunde a specificat că  în noiembrie 2019 au primit o cameră  la blocul de locuințe sociale al Primăriei Carei de la angajatul Maidan Nicolae dar acum au ieșit în stradă de frica cuțitarilor de la etajul3.

Așa a declarat familia din imagine, familia care a investit în repararea apartamentului pus la dispoziție la etajul1 al blocului de locuințe al Primăriei Carei. Ușa a fost donată de doamna Mihaela Humă.

Livia-Tunde a declarat că acum câteva ore au sosit lângă ei 3 echipaje de la Poliția Carei iar  în jur priveau viceprimarul și Maidan Nicolae. Echipajele de poliție i-au  alungat  din fața Primăriei Carei  pe cei care au ajuns în stradă de frica cuțitarilor.  La această acțiune a polițiștilor  nu s-a mai nimerit în preajmă finul agentului careian ca să posteze o filmare cum a fost cea de la acțiunea de dezinsecție din clădirea cu jocuri de noroc sau cele de la acțiunile mai ample ale polițiștilor careieni.

Angajatul Maidan de la salubrizare care a  adus această familie  în blocul Primăriei Carei de pe strada Iuliu Maniu i-a lăsat de izbeliște după ce au apărut problemele cu chiriașii de la etajul 3. Chiar nu mai poate administra Primăria  Carei  un bloc de locuințe sociale pe care îl are  în proprietate?

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/04/o-familie-cu-copii-sta-in-strada-de-frica-amenintarilor-vecinilor-din-blocul-de-locuinte-sociale-al-primariei-carei.html

Lasati un comentariu