Nu permiteți politicienilor și propagandiștilor să facă ce vor! Sunt plătiți din bani publici

• publicat la: 2 mai 2020
Nu permiteți politicienilor și propagandiștilor să facă ce vor! Sunt plătiți din bani publici

Nu cedați în fața provocatorilor care vor doar alegători disciplinați, ascultători, fără atitudine!

Un politician care apără Constituția și statul unitar, național și indivizibil nu creează conflicte interetnice ci le pune capăt. Avem dreptul și datoria să luăm atitudine din moment ce  noi suntem cei ce alegem politicienii și îi plătim din bani publici.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare spune că președintele Iohannis are datoria de a salva țara din falimentul economic și moral. Să nu știe președintele CJ Satu Mare, demnitar român până la urmă, că un președinte de stat are datoria primordială de a-și apăra țara, de a milita pentru păstrarea statului unitar și indivizibil? Dacă președintele Iohannis trebuie să se ocupe  de problemele economice  atunci cu ce se ocupă Guvernul în viziunea președintelui CJ Satu-Mare?

Propagandiști angajați la primăria Carei  nu vor ca  cetățenii cu drept de vot să fie informați despre ce se petrece  în Parlamentul României  dar mai ales să își exprime părerea, să ia atitudine. 

De câte ori membrii  sătmăreni ai ONG ului UDMR se simt cu musca pe căciulă apar propagandiști care îndeamnă la lipsă de reacție pentru a  nu crea conflicte interetnice. Este cazul reacțiilor dure la adresa președintelui Iohannis care a dat declarații de presă împotriva autonomiei cerute de UDMR în 3 județe din România. Propagandiștii au ieșit rapid cu materiale în care spun că politicienii trebuie ignorați pentru a  nu ne antrena în conflicte interetnice.

Dar  atitudinea instigatoare a primarului președinte al UDMR Carei care refuză amplasarea unui catarg cu drapel românesc pe domeniul public din municipiu și spune ,,nu provocați maghiarii,, nu se pune? 

Câță ipocrizie pe bani publici!

Deranj mare provocat de publicarea de către Buletin de Carei a reacțiilor  liderilor UDMR  în urma luării de poziție a președintelui Iohannis privind solicitarea lor pentru autonomie totală în 3 județe din România. Precizăm că reacțiile liderilor sătmăreni ai UDMR sunt publice și pot fi citite pe paginile lor sociale.

În județul Satu Mare doar liberalul Adrian Cozma a mai luat atitudine față de proiectul legislativ introdus de UDMR în Parlament  pentru a solicita autonomie pentru 3 județe din România, solicitare ce contravine total Constituției.

Propagandiștii plătiți de primăria Carei au reacționat vehement că doar sunt plătiți din banul careianului,  pentru că șefii lor nu vor ca alegătorii să afle despre reacțiile politicienilor sătmăreni.

Mesajul transmis alegătorilor de propagandiști este de a rămâne pasivi la ce se petrece în țară, de a nu reacționa.

Primăria Carei vrea alegători neinformați, lipsiți de atitudine și spirit civic! Primăria Carei vrea doar banii careienilor din care apoi să își plătească propagandiștii. Nu vă lăsați păcăliți și manipulați.

Avem datoria de a ne apăra țara, teritoriul, limba oficială, așa cum procedează fiecare stat  unitar  național civilizat.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Buletin de Carei la 2 mai 2020 - 20:21

Asa credem si noi ca e ipocrizie sa luati bani si de la primarie si de la secu de aici si cine mai stie de la cate secu. Ce ratat poti sa fii daca nu ai alt job decat de sluga de purtat tucalul

Lasati un comentariu