Primarul Kovacs și subalternul său Szasz nu publică decizia Judecătoriei Carei de ieșire din Asociația Equus

• publicat la: 25 iunie 2020
Primarul Kovacs și subalternul său Szasz nu publică decizia Judecătoriei Carei de ieșire din Asociația Equus

Primarul Kovacs comunică cu careienii doar pe blogul finului său Szasz și se rușinează să facă public actul de la Judecătoria Carei  care atestă ieșirea sa din cadrul asociației Equus ca ,,asociat fondator,,… acel act în care apare data exactă a legalizării demisiei sale.

Primarul Kovacs și subalternul său analfabet funcțional Szasz își dau din nou în petec și cred că pot manipula opinia publică după bunul plac dar mai ales pe bani publici.

În stilul caracteristic unui scrib mercenar, păcăliciul Careiului notează pe blogul său declarația primarului și nănașului Kovacs despre decizia ANI și calitatea lui în cadrul asociației Equus.  Și pentru că se apropie alegerile locale  nu uită de consilierul Ilie Ciută, singurul care ia atitudine împotriva abuzurilor și neregulilor din administrația Kovacs-Keizer-Beko.

Suspectă și clasarea ANI care nu ia în calcul data deciziei judecătorești privind demisia ca membru fondator atât a primarului Kovacs cât și a viceprimarului Keizer.

Primarul Kovacs a inițiat proiecte de hotărâre pentru scutirea asociației de creștere a cailor de rasă Equus de la plata impozitului.

Printre documentele oficiale oferite de Asociaţia Equus  la solicitarea de scutire de impozit din ultimii 3 ani nu se află niciun act  adiţional oficial care să ateste modificarea Statutului  şi care să susţină afirmaţia primarului cum că  ar fi ieșit din asociația amintită.

În Statutul asociaţiei  oferit spre studiu consilierilor figurează 27 de membrii fondatori. La poziţia 16 apare Kovacs Eugen.

Pentru a fi credibili, sugerăm primarului Kovacs  și propagandistului Szasz plătit din banii careienilor, să publice decizia Judecătoriei Carei privind demisia din Asociația Equus. Așa cum noi publicăm mereu documentele prin care susținem cele afirmate. Din respect pentru cititori și contribuabili.

Buletin de Carei

https://satmareanul.ro/2019/06/02/ani-refuza-sa-explice-de-ce-a-uitat-sa-apere-in-justitie-incompatibilitatea-primarului-kereskenyi-gabor/

https://www.buletindecarei.ro/2020/02/o-noua-scutire-de-impozit-pentru-asociatia-de-crestere-a-cailor-de-rasa-din-parcul-dendrologic-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/05/este-de-notorietate-pe-plan-local-ca-viceprimarul-keizer-este-membru-fondator-la-asociatia-equus.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/02/conflict-de-interese-declaratii-mincinoase-abuz-la-cel-mai-inalt-nivel-in-primaria-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2013/03/administratia-careieana-plateste-utilitatile-unei-asociatii-fara-acordul-cl.html

Lasati un comentariu