Primarul evazionist din Carei inițiază proiect de scutire de impozit pentru Asociația Equus. De ce nu și pentru careieni?

• publicat la: 25 ianuarie 2021
Primarul evazionist din Carei inițiază proiect de scutire de impozit pentru Asociația Equus. De ce nu și pentru careieni?

Primarul evazionist notoriu Kovacs vrea din nou scutire de la plata  impozitelor a asociației Equus. De ce nu și pentru societățile care asigură locuri de muncă pentru careieni? Sau pentru careienii care au o situație financiară dificilă și au în creștere mai mulți copii.

Primăria Carei prin primarul evazionist Kovacs face din nou jocurile unui grup de interese și inițiază proiect pentru scutirea de impozit a asociației unde a fost membru fondator până în mai 2019 împreună cu viceprimarul Keizer Ludovic. Fapt ce nu i-a împiedicat pe viceprimar să voteze scutirile de impozit inițiate de primarul Kovacs până la data ieșirii lor din asociație.

Pe Ordinea de Zi a ședinței electronice a CL Carei a figurat și un proiect ce prevede o nouă scutire de impozitul de 2.352 de lei a asociației Equus.

Singurul care a semnalat ilegalitățile comise de primarul evazionist Kovacs a fost Ilie Ciută, motiv pentru care s-a făcut angajare de personal specializat în denigrare și linșaj mediatic la adresa angajatorului careian. Păcat de banii publici aruncați pe geam pentru că instanța de judecată a decis că se confirmă cele semnalate de Ilie Ciută căruia i s-a dat câștig  de cauză la Curtea de Apel Oradea.

Această decizie  nu a mai fost publicată de consilierul primarului pe blogul său Opinie de Carei ca de altfel nici o altă informație care aduce atingere imaginii tătucului și nănașului evazionist dovedit.

https://www.buletindecarei.ro/2020/06/primarul-kovacs-si-subalternul-sau-szasz-nu-publica-decizia-judecatoriei-carei-de-iesire-din-asociatia-equus.html

.

Asociația a fost înființată în anul 2000 și a primit clădiri din patrimoniul orașului pentru care primăria plătea utilitățile.

https://www.buletindecarei.ro/2013/03/administratia-careieana-plateste-utilitatile-unei-asociatii-fara-acordul-cl.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/02/conflict-de-interese-declaratii-mincinoase-abuz-la-cel-mai-inalt-nivel-in-primaria-carei.html

Pentru această asociație  primăria Carei a cumpărat cai de rasă din banii careienilor.

Primăria mun.Carei  cumpără de la societatea Twin Impex SRL  doi cai lipitani în valoare de 37.970,72 lei, plătiţi la 24 .10.2014, pentru folosinţa  Asociaţiei Equus, unde preşedinte este Veress Anna, angajată ca şi consilier în primăria Carei (conform declaraţiei de avere şi interese semnată în data de 2 iunie 2015).

Tot Primăria Carei, unde este angajată preşedinta Asociaţiei Equus, a derulat  proiectul transfrontalier “Revitalizarea Grădinii aferente Castelului”, cod  HURO 1101/019/1.3.1. din care 675.434,00  euro sunt alocaţi Careiului. Manager de proiect, Veress Toma, nimeni altul decât soţul consilierei din aceeaşi primărie, preşedinta Asociatiei Equus, fost consilier local.

Aici,   Aici,  Aici

Comentariile sunt de prisos.

https://www.buletindecarei.ro/2015/11/primaria-carei-totul-pentru-grupul-de-interese.html

Pentru astfel de informări Buletin de Carei și administratorul acestuia sunt amenințați și atacați constant. Adevărul deranjează grupul de interese ce a pus stăpânire pe municipiul Carei.

De ce  nu ar fi scutiți și careienii de rând de la plata  impozitelor?

Buletin de Carei


comentarii

de Jetvisky la 26 ianuarie 2021 - 19:11

Proiect de scutire,orășel pe nivel extra(virus)austriacă,ce mai putem sa spunem,Sarnyela de fras cu câinii dansează,intrăm în epoca scutirii,cu virusul ucigașii,cu multe mutații,bucurați va împreună cu bogății.

Lasati un comentariu