Raportul primarului Kovacs despre datoriile de la piață confirmă cele semnalate de Buletin de Carei

• publicat la: 30 iunie 2020
Raportul primarului Kovacs despre datoriile de la piață confirmă cele semnalate de Buletin de Carei

Pe site ul www.municipiulcarei.ro a fost trântit un Raport  privind activitatea desfășurată în anul 2019 de intreprinderea publică SC PIEȚE PARCĂRI SRL Carei, semnat de către primarul  Kovacs Eugen.

Spre disperarea postacilor de serviciu, Raportul semnat de primarul Kovacs confirmă cele semnalate de către Buletin de Carei încă din luna ianuarie 2019 și anume datoriile de la SC Piețe Parcări SRL Carei.

Se confirmă încă o  dată că informațiile oferite cititorilor de către Buletin de Carei sunt reale, bine documentate și deranjează rău de tot grupul de interese ce a acaparat orașul. Linșajul mediatic și dezinformările crase ale consilierilor și propagandiștilor primarului nu au reușit să ascundă adevărul care, iată, a ieșit din nou la iveală!

Acesta este Raportul prin care se atestă datoriile de la Piața alimentară Carei.

 

Așa cum nu la toate ceremoniile publice poartă eșarfa tricoloră ca însemn oficial al primarilor din România așa procedează și în cazul actelor oficiale pe care le semnează ca primar și care nu au în antent nici măcar stema orașului darmite  numele țării din care face parte municipiul unde este primar.

Spre deosebire de  Kovacs, care vrea doar beneficiile financiare ce decurg din funcția deținută, primarul din Tășnad respectă instituția pe care o conduce.

 

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2019/01/interzis-cardiacilor-ultima-factura-de-apa-platita-de-piata-carei-catre-apaserv-e-din-mai-2016-dar-a-incasat-lunar-banii-de-la-comercianti.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/01/piata-agroaliomentara-carei-sau-balciul-desertaciunilor.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/02/piata-agroalimentara-datoriile-si-tacerea-primariei-carei.html


https://www.buletindecarei.ro/2019/02/datornicul-kovacs-face-scandal-la-sedinta-de-consiliu-local-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/02/disperare-consilierul-datornicului-kovacs-linseaza-mediatic-pentru-acoperirea-banilor-incasati-de-administratia-pietei-pentru-apa-curenta-si-nevirati-la-furnizor.html

Lasati un comentariu