Interzis cardiacilor! Ultima factură de apă plătită de Piața Carei către Apaserv e din mai 2016 dar a încasat lunar banii de la comercianți

• publicat la: 22 ianuarie 2019
Interzis cardiacilor! Ultima factură de apă plătită de Piața Carei către Apaserv e din mai 2016 dar a încasat lunar banii de la comercianți

Buletin de Carei, cel mai apreciat portal de știri careian, nu se dezminte și vă oferă în premieră date despre  banii încasați de societatea SC Piețe Parcări SRL Carei de la comercianți pentru plata apei curente  dar care bani nu au mai ajuns la APASERV SA. Buletin de Carei nu este abonat la banul public și nici nu are angajați la Primăria Carei ca să nu poată scrie despre afacerile oneroase care se desfășoară pe raza municipiului  nostru.

ULTIMA FACTURĂ PLĂTITĂ de Piața agroalimentară Carei către Apaserv SA pentru servicii de furnizare a apei datează din…luna MAI 2016!

Soldul la acea dată era de 107.624 lei potrivit conducerii APASERV SA.

TOȚI comercianții care au spații în incinta Pieței au plătit lunar serviciile de furnizare a apei curente, a electricității sau a altor utilități pe baza facturilor emise de SC Piețe Parcări SRL Carei unde Consiliul Local este acționar unic. Toți pot dovedi cu facturi și chitanțe faptul că sunt cu plățile la zi!

Pentru că nu a dat curs solicitărilor Apaserv SA care a  purtat discuții pentru  reeșalonare plăți, SC Piete Parcări SRL Carei a fost chemată în instanță de Apaserv SA. Potrivit conducerii, procesul a fost câștigat de Apaserv cum era și de așteptat dar administrația pieței refuză în continuare  să plătească datoriile  de 107.624 lei.  Apaserv SA a apelat în aceste condiții la  executorul judecătoresc  care a pus  sechestru pe conturile societății precum și pe  mașina unității, potrivit conducerii Apaserv SA.

APASERV SA a debranșat deja de la alimentarea cu apă Piața agroalimentară Carei până la recuperarea datoriilor. Au rămas FĂRĂ apă curentă hala de lactate, magazine de pâine, aprozare, plăcintării dar și magazine cu produse nealimentare. Astăzi, comercianții au fost informați de către reprezentanți ai Direcției Publice de sănătate despre posibilitatea închiderii pieței până la remedierea situației cu Apaserv.

SC Piețe Parcări SRL Carei   a fost înregistrată  la Oficiul Registrului Comertului în 25  septembrie 2014  iar  la Judecătorie  în data de  9 octombrie 2014, FĂRĂ a avea aprobat STATUTUL, așa cum este LEGAL.

Drept dovadă în cele afirmate mai sus, Proiectul  de hotărâre privind aprobarea Statutului societăţii,, PIEŢE PARCĂRI,, S.R.L.  a intrat pe Ordinea de zi a şedinţei CL din 29 aprilie 2015.

Legea este călcată în picioare în Republica de la Carei cu bună știință fără ca organele abilitate la respectarea legii să își facă datoria! Un datornic dovedit face legea în Carei?

Se va pune batista pe țambal și de această dată?

Buletin de Carei

 

Distribuiți vă rog orice material de pe Buletin de Carei până la remedierea situației.

 

comentarii

de unul la 22 ianuarie 2019 - 20:16

este greu de aflat cine a incasat banii ???????? cum pot suferii comerciantii care au platit si acuma nu au apa si de raspuns nu raspunde nimeni viata merge inainte organele competente DORM

de pro ciuta la 22 ianuarie 2019 - 21:13

„Buletin de Carei, cel mai apreciat portal de știri careian” ? , visez sau nu stiu sa citesc ? Chiar asa Daniela Draga ? Oare cat ai exersat in oglinda pana ai debitat tampenia asta ? Sau esti chiar esti asa de increzuta ? Acum ai pus ochii pe Piata agroalimentara ? Ce fac „abrazivele” aducatoare de venit ? Sau le dai la pret de aur la secu ? Alta explicatie nu exista daca ai asa de mult timp disponibil ca sa umbli dupa scandal ! Pana cand ? Rusine nu ai ? Din pacate constat ca NU !

de Buletin de Carei la 22 ianuarie 2019 - 21:25

Buletin de Carei este cel mai apreciat portal de stiri careian la ora actuala. Invidiosii sa se abtina. Comenzile la abrazive sunt in continua crestere.Doar la unitati industriale private…fara contracte cu statul sau cu primaria cum obisnuiesc aservitii. Puneti mana de la mana si platiti apa de la piata! Primarul datornic a reusit sa faca datorii si la piata. Rusine ca va folositi de banul public dar daca sunteti incapabili sa prestati alte munci decat bagatul mainii in buzunarul altora…La munca cu voi nu la intins mana!

de Poet Carei City la 23 ianuarie 2019 - 14:08

Poate ca a platit banii la ajutor social,ca trebuie ajutat pe oameni la care munca nu este ideal,putem noi sa lucram,daca banii zboare in aer Atunci CE REZOLVAM,dar totusi putem mandri,ca CAREI CITY va fi dezvoltata ca la AUSTRIECII(fara apa in PIATA,in curand)..//?

de nepoet la 23 ianuarie 2019 - 16:41

deci asa se va face scapata situatia de la piata? se va spune ca banii au fost deturnati la ajutoare sociale ca sa plinge toate lumea de emotie si hotii sa ramane cu casa de la kaplny?

de careianul la 23 ianuarie 2019 - 23:05

Dar ILIE ce a facut ptr ce a luat banii de consilieri nu putin de ce nu a sesizat problema,ptr ca si el doarme impreuna cu UDMR si chefuiesc impreuna

de sile la 24 ianuarie 2019 - 08:47

se vede pe inregistrarile de la sedinte cum doarme Ilie,ca daca nu ar fi el nici nu am stii ce se petrece prin oras. Bine Ilie! nu lasa datornicul Careiului sa puna mana pe oras.

de OPINIE la 24 ianuarie 2019 - 19:23

Daca era adevarat acest lucu ,de mult erau la puscarie cei care au incasat banii .Nimeni nu indrazneste sa faca asa ceva .IMPOSIBIL asa ceva.

de Buletin de Carei la 24 ianuarie 2019 - 20:37

Daca nu era adevarat atunci nu exista proces. Executorul judecatoresc a pus poprire pe conturile societatii in urma castigarii procesului de catre Apaserv SA. Conducerea APASERV a specificat cu subiect si predicat toate cele mentionate in articol. La Carei unde toti sunt legati de fel de fel de afaceri totul este posibil. Un cerc vicios. La fel ca la nivel central unde pesta porcina afecteaza doar gospodariile taranului si ale societatilor independente nu si ale beizadelelor.
Sunt prea mari sume puse in joc si prea sus cei implicati ca sa nu se incerce acoperirea infractiunii. La fel s-aprocedat şi în cazul lucrărilor de la zona verde din jurul Monumentului Ostaşului Român. S-a preferat a se clasa cazul decât să se sancţioneze vinovaţii. Deţinem documente pentru toate afirmaţiile.

Lasati un comentariu