Atenție careieni! Se stropește cu Exit 100 SC împotriva țânțarilor

• publicat la: 28 iulie 2020
Atenție careieni! Se stropește cu Exit 100 SC împotriva țânțarilor

Primăria Carei anunță  dezinsecție prin aviotratament împotriva țânțarilor pentru ziua de 28 și 29 iulie 2020. Ca de obicei nu se comunică nici  societatea sau persoana care efectuează stropirea și nici substanța folosită.

Buletin de Carei  vă oferă date legate de substanța folosită pentru că este  normal ca să fiți informați! Nu este pentru prima dată când suplinim lipsuri de comunicare ale misterioasei  Primăria Carei ai cărei angajați sunt plătiți din contribuțiile noastre la bugetul local.

Deci soluția folosită pentru stropirile din acest an este Exit 100 SC  și este furnizată de către Primăria Carei care o are în stoc. Produsul este avizat de Comisia Nationala a Produselor Biocide .

Insecticidul  Exist 100 SC are ca substanță activă cypermethrina așa că se recomandă a se asigura minimă protecție a persoanelor, prin evitarea, pe cât posibil, a prezenței în mediul exterior în timpul dezinsecției, protejarea familiilor de albine și a stocurilor de furaje exterioare.

Substanța dispersată  poate declanșa alergii,  este periculoasă pentru mediul acvatic (se vor evita suprafețele de apă) și albine. În caz de manifestări neplăcute, anunțați medicul sau adresați-vă serviciului de urgență de la  spital.

Toate aceste date ar trebui să fie făcute cunoscute printr-un comunicat oficial.

Buletin de Carei

comentarii

de Farcau Doina la 28 iulie 2020 - 13:25

Cetatenii trebuie informati….si indeosebi apicultorii…De ce nu se anunta din timp ca fiecare sa se protejeze?Bine ca platim taxe si impozite…..Tare bine ar fi ca fiecare din primarie in frunte cu primarul,sa-si merite salariile…!!!Asteptam sa fim ANUNTATI DIN TIMP CAND SE STROPESTE SI CU CE ANUME!

Lasati un comentariu