Piatră cubică în loc de asfalt pe strada 1 Decembrie 1918 Carei. Primarul reclamă Proiect Tehnic cu deficiențe

• publicat la: 31 iulie 2020
Piatră cubică în loc de asfalt pe strada 1 Decembrie 1918 Carei. Primarul reclamă Proiect Tehnic cu deficiențe

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs iese cu declarații. Nu are curaj să organizeze conferințe de presă ci se ascunde după o pagină de Facebook. La atât se reduce bărbăția lui. Are teamă de întâlniri directe în care i se pot pune întrebări pe care nu le cunoaște dinainte.

Evazionistul cu acte în regulă, Kovacs Eugen, ne informează că ar fi avut  o întâlnire cu executantul lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumurilor în cadrul proiectului Mobilitate 1 referitoare, proiect în valaore d epeste 45 de milioane de lei.

A aflat de la executant că lucrările de reabilitare și asfaltare pe ambele sensuri ale Căii Mihai Viteazul, adică de la intersecția cu strada Agoston și până la Catedrala Ortodoxă, vor fi finalizate până la începutul lunii septembrie. Tot până atunci va fi gata și sensul de pe Calea 25 Octombrie pe care se lucrează în prezent.

Executantul, firma Tarr, l-a informat  pe primar că asfaltul va fi înlocuit cu piatră cubică de dimensiuni mari și foarte netedă pe  o porțiune de pe strada 1 Decembrie 1918.

În cadrul întâlnirii dintre primar și executant (despre managerul de proiect  nu se pomenește nimic- n.r.)  s-a discutat despre deficiențe și s-a ajuns la concluzia că o parte din deficiențe se datorează proiectului tehnic, care nu este prea clar, iar o altă parte de datorează executantului.

Există deficiențe pe unele porțiuni, care vor fi remediate. Nu este adevărat că acest lucrări cu probleme au fost recepționate (nimeni nu a pomenit niciunde că ar fi fost recepționate- n.r.) . Vreau să îi liniștesc pe careieni și să îi anunț că vom insista ca toate deficiențele pe care le-am constatat să fie remediate înainte de a recepționa lucrările de drumuri”, a declarat primarul Kovacs în spatele unei pagini de Facebook.

Nici de această dată nu apar  imagini de la discuții așa că ne punem întrebarea dacă ele au avut  loc cu adevărat sau anunțul a fost  fabricat pentru liniștirea  electoratului în prag  de alegeri locale.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu