Prețul testelor Covid 19 la cerere pentru județul Satu Mare

• publicat la: 14 iulie 2020
Prețul testelor Covid 19 la cerere pentru județul Satu Mare

Ministerul Sănătății a făcut publică lista celor 113  centre la care turiștii care pleacă în Grecia se pot testa pentru COVID-19, pentru a se conforma condițiilor impuse de autoritățile de la Atena celor care intră prin punctul de frontieră  Promachonas, de la granița bulgaro-elenă.

În județul Satu Mare testarea RT-PCR se poate face la cerere, prin programare, la sediul DSP  de pe strada Avram Iancu. Costul este de 250 de lei. 

“Conducerea Direcției de Sănătate Publică (D.S.P) a județului Satu Mare anunță cetățenii interesați că începând de luni, 13 iulie 2020, pot face testul COVID (RT-PCR) la sediul instituției din municipiul Satu Mare, str. Avram Iancu 14-16. Costul realizării unui astfel de test este 250 lei și se achită la casieria instituției. Prelevarea se va face la sediul D.S.P Satu Mare de către personalul specializat din cadrul Laboratorului instituției, iar rezultatele se prelucrează de către specialiștii Spitalului Județean (S.J.U) Satu Mare”, se anunță  într-o informare publică pe site-ul instituției.

Rezultatul testului se poate ridica în ziua următoare iar programările pentru  testare se pot face la telefon   0734 115 471, de luni până vineri între orele 08.00 și 10.00.

Unul din cele două aparate de testare a fost donat de către Primăria Carei.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu