Primăria Carei nu vrea să treacă numele consilierului Ilie Ciută în componența comisiei de specialitate din care face parte

• publicat la: 1 iulie 2020
Primăria Carei nu vrea să treacă numele consilierului Ilie Ciută în componența comisiei de specialitate din care face parte

Semnalăm Instituției Prefectului care este reprezentantul Guvernului în teritoriu faptul că Primăria Carei nu vrea să treacă numele consilierului ales Ilie Ciută în componența comisiei de specialitate din care face parte.

Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei  este binecunoscută pentru atitudinea antiromânească și pentru abuzurile practicate. în cursul zilei de ieri, consilierul Ilie Ciută a semnalat pe pagina sa de socializare faptul că numnele său nu apare în componența comisiei de specialitate din care face parte sau mai exact spus acolo unde a fost surghiunit după alegerile din 2016.

,,Din anul 2000 am făcut parte neîntrerupt din Consiliul Local Carei. Apar în toate Procesele Verbale ale ședințelor datorită intervențiilor mele. Din 2016 am fost trimis în Comisia juridică pentru a face penitență, eu neavând nici în clin nici în mânecă cu juridicul dar s-a dorit ca să nu mai fac parte din comisia economică pentru a fi împiedicat să cer date de natură economică. Din anul 2019 Primăria Carei m-a scos din lista consilierilor ce fac parte din comisiile de specialitate. Știu că intervențiile mele sunt incomode pentru conducerea Primăriei Carei dar eu reprezint interesul careienilor care m-au ales nu al vreunui grup de interese deci somez Primăria Carei să corecteze eroarea mai mult sau mai puțin voită,, scrie Ilie Ciută.

Nici după semnalarea scrisă a consilierului Ciută eroarea nu a fost corectată fapt ce denotă că este vorba despre o rea intenție și un abuz.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu