Primarul Kovacs fuge de mirosul pestilențial ca de eșarfa tricoloră

• publicat la: 22 iulie 2020
Primarul Kovacs fuge de mirosul pestilențial ca de eșarfa tricoloră

Primarul Kovacs nu fuge doar de eșarfa tricoloră ce ar trebui să o poarte la ceremoniile oficiale ci și de alte responsabilități, una dintre acestea fiind asigurarea confortului locuitorilor care plătesc taxe și impozite la bugetul local.

Alături de ceilalți doi udemeriști cu care conduce orașul, Keizer și Beko, se spală pe mâini în cel mai josnic mod cu putință în ce privește mirosul pestilențial ce a invadat orașul de mai mult de 1 an de zile, miros ce a juns până la București la Antena 1 și 3.

Niciunul din cei trei udemeriști din conducerea orașului nu are curajul de a veni în fața careienilor cu explicații, cu date concrete. Se folosesc  de blogul consilierului personal al primarului evazionist pentru a comunica date despre cauza aerului irespirabil din municipiul pe stil vienez la care visează Kovacs. Se vorbește doar de amenzile de 275 de mii de lei dar nu se vorbește despre totala neimplicare a conducerii orașului în asigurarea confortului pentru locuitorii care plătesc taxe și impozite. Impozite din care se asigură salariile angajaților din Primăria Carei inclusiv al consilierului păcălici al primarului evazionist. Oare câte sporuri ia înafară de salariu?

Pagina oficială a Primăriei Carei este folosită mai mult pentru anunțuri de activități culturale decât  pentru informații necesare careienilor. Ați citit vreodată despre organizarea de concursuri la Primăria Carei postate pe pagina de socializare? Sau de licitații pentru achiziționarea unui serviciu sau a unui produs?

Păcăliciul Careiului plătit cu bani publici pentru semnalarea de aspecte critice din mass-media și alte surse vrea să ne facă să credem că primarul Kovacs nici usturoi nu a mâncat și nici gura  nu-i pute  în cazul societății care produce biogaz la Carei așa că aruncă vina doar în curtea APM condusă de Elisabeta Bekessy la data semnării actului adițional. Să ne dea lacrimile și alta nu….

Dacă primarul unui municipiu este incapabil să asigure confortul locuitorilor și mai și recunoaște că nu poate rezolva problema mirosului greu din oraș atunci ce folos să îl mai plătim? Doar a dovedit că nici calitatea lucrărilor de  reabilitare drumuri în oraș nu o poate controla și nici eradicarea țânțărimii din ce în ce mai agresive. Cel care a fost capabil să spună ,,nu provocați maghiarii,, atunci când s-a cerut aprobare pentru amplasare de catarg cu tricolor românesc  pe domeniul public a rămas acum  mut de la mirosul pestilențial și a scos la înaintare un biet consilier angajat  fără a i se cere vreo pregătire de specialitate.

Aruncarea pisicii în curtea APM denotă slăbiciune, neputință și lipsă de interes pentru comunitate!

Buletin de Carei

 

comentarii

de Glasul Realitatii la 22 iulie 2020 - 22:39

Stil vienez,poate va fi si stil vietnamez,ca peste 2 ani cand Careiul vor deveni pe nivel austriac,vor deveni si pe nivel vietnamiac,Dublu onoare pt toti locuitorii orasului.

de Farcau Doina la 23 iulie 2020 - 09:06

Ce viteza prinde?Poate se organizeaza un maraton….pana departe,de unde nu se mai intoarce….!

Lasati un comentariu