Bătaie de joc pe bani publici la Primăria Carei

• publicat la: 25 ianuarie 2021
Bătaie de joc pe bani publici la Primăria Carei

Un nou caz de sfidare  și bătaie de joc pe bani publici la Primăria Carei. Se plătește un administrator care nu postează materiale identice  pe pagina de limbă maghiară a Primăriei Carei cu cele de pe pagina în limba română.

Lipsesc Declarațiile de Avere  și Interese ale noilor consilieri deși legea spune că în termen de 30 de zile de la investirea lor acestea trebuiesc publicate. Culmea e că unii consilieri au trimis declarațiile dar administratorul nu le-a publicat. Timpul trece, leafa merge iar administratorul paginii Primăria Carei se face că muncește.

Plătit din banii careienilor, consilierul Szasz Lorand  nu își postează Declarația de Avere și Interese așa cum fac toți angajații din primărie, așa cum procedează consilierii primarului Kereskeny. Nici  fostul consilier Megyeri Tamas nu și-a publicat Declarația de Avere și Interese în perioada când încasa bani frumoși de la Primăria Carei ca și angajat.

Autoritățile statului dorm în papuci când e vorba de Primăria Carei cu conducere excluysiv UDMR. Alianțele politice sunt  mai presus de legalitate și de cheltuirea corectă a banului public.

De aici deranjul și atacurile la adresa celor care semnalează realitatea ce poate fi oricând verificată.

Așa arată pagina  în limba română a Primăriei Carei care este …clădire guvernamentală.

Așa arată pagina  în limba maghiară care nu pomenește nimic de manifestările de la data de 24 ianuarie 2021.

Niciun partid politic românesc nu ia atitudine când vine vorba despre regimul totalitar UDMR de la Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de Jetvisky la 25 ianuarie 2021 - 19:47

Bătaie de joc,virusul sta pe LOC,mutație ca și un joc,vaccinați va că și artistul cu foc,modernizare Carei City că și un teatru de joc.

Lasati un comentariu