Se închide circulația pe strada Crișan, strada sifon de bani publici

• publicat la: 4 mai 2021
Se închide circulația pe strada Crișan, strada sifon de bani publici

Primăria municipiului Carei anunță că mâine, 5 mai 2021, se va închide circulația pe strada Crișan în vederea efectuării lucrărilor de asfaltare a carosabilului. Locatarii sunt rugați să își parcheze mașinile pe străzile laterale sau în curțile proprii pentru a nu împiedica desfășurarea lucrărilor.

O altă stradă sifon de bani publici este strada Crișan, asfaltată și reasfaltată și reabilitată de câte ori e nevoie de alocat sume de bani pe care nu le mai verifică nimeni cum au fost cheltuite. Nici măcar Inspectoratul de Stat  în Construcții.

Strada Crişan din Carei a fost una dintre străzile cuprinse în  Masterplanul Apaserv pentru introducere reţea apă şi canalizare, proiect pentru care s-au alocat peste 100 milioane de euro doar că pentru readucerea străzii la starea inițială nu au mai ajuns banii. Sîc!

Acum se va asfalta din sumele alocate pentru proiectul Mobilitate 1. Alți bani , altă distracție. Să sperăm că de această dată va fi cu noroc pentru contribuabiliii care circulă pe strada Crișan.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu