Birou Juridic stufos la Primăria Carei…degeaba. Careienii sunt buni doar de plată

• publicat la: 9 februarie 2022
Birou Juridic stufos la Primăria Carei…degeaba. Careienii sunt buni doar de plată

Un aparat stufos și plătit regește de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei nu face față la nevoile primarului evazionist Kovacs.

Careienii plătesc 5 angajați cu studii juridice superioare la Biroul Juridic din Primăria Carei dar când vine vorba de reprezentare în instanță se apelează la sursă externă. Pentru că așa poftește primarul evazionist, cu reținere lunară pe venit de 30% pentru neplata datoriilor la bugetul de stat. Pentru condiții decente de trai ale careienilor  nu se alocă sume importante de bani de la bugetul local.

Primarul evazionist din Carei vrea avocat din Baroul Mehedinți. Peste 44 mii lei onorariu

Zeci de  mii de lei vor ajunge din nou la avocatul din Baroul Mehedinți preferat de evazionistul Kovacs. Pentru pachetele de Moș Nicolae pentru elevii careieni nu a alocat niciun ban dar când vine vorba de avocatul favorit nu se face rabat de  la nimic. Până și pentru redactarea de adrese cu tematică juridică a fost angajat un avocat din sursă externă fără a se comunica ulterior dacă investiția a fost una de succes sau doar o recompensă mascată.

Pe Ordinea de Zi a ședinței ordinare a CL de astăzi, figurează un nou proiect de hotărâre pentru angajare de reprezentant juridic  din sursă externă.

Cheltuirea haotică a banului public  de către conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei atinge deja cote alarmante.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu