Spitalul groazei din Carei. Fără comunicate oficiale

• publicat la: 19 septembrie 2020
Spitalul groazei din Carei. Fără comunicate oficiale

Primarul Kovacs a dorit să ia  în administrare Spitalul Municipal Carei iar acum suntem în situația în care o țară întreagă râde de noi. Toate canalele naționale de știri prezintă situația  în care trupul preotului ortodox Ioan Panusciac  care slujea la Biserica ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Dacia, comuna Doba, județul Satu Mare, a fost dat spre îngropare altei familii.

Pe ce criterii se fac angajările la Spitalul Municipal Carei dacă nici cei decedați nu ajung la familiile lor?

O țară întreagă râde de situația de la Carei când un preot ortodox a fost trimis  departe de familia lui și îngropat cu alt ritual. Pentru că au încurcat  morții! Primarul care a dorit administrarea spitalului  nu dorește să comunice acum cu careienii, ocupat fiind cu campania electorală și cu oaspeții oficiali din Guvernul de la Budapesta. Cu lansarea fetiței sale  în politică. Primarul expert  în falimentarea de firme, doar cinci,  își pune amprenta  și pe Spitalul Municipal Carei! Nu apare niciun COMUNICAT OFICIAL prin  care managerul spitalului aflat în administrare locală să își ceară scuze pentru incident! Intrați pe pagina spitalului Carei și vă minunați de cum poate arăta în septembrie 2020 o pagină a unui spital suport covid.

http://spitalcarei.ro/index.html

Bătaie de joc în formă continuă la adresa careienilor din partea conducerii orașului care are  în subordine și Spitalul Municipal Carei!

Deși a dorit ca să preia în administrare Spitalului Municipal Carei, conducerea orașului nu a investit nici în acreditarea laboratorului de analize și nici în atragerea de personal medical calificat.

Mai mult, Spitalul Municipal Carei a fost desemnat pe ultima sută de metri spital suport covid după ce spitalul negreștean a beneficiat de ajutoare  în acest sens.

Suntem în situația în care la unitatea spitalicească din Carei nu există medic infecționist, epidemiolog iar unul dintre medicii interniști dedicați este acum pacient pozitiv. Puținii medici interniști rămași fac față cu greu volumului mare de muncă!

Praful s-a ales  și de promisiunile Instituției Prefectului când oferea marea cu sarea doar ca să nu cârcotească nimeni că a schimbat locația spitalului suport în ultima clipă.

31 martie 2020: ,,Într-un cuvânt, Spitalul Municipal Carei va fi un mare laborator.  Pentru orașul Carei și pentru  Spitalul Municipal Carei este o mare oportunitate de dotare tehnică și umană pe care până acum nu a avut-o,,.

Așa sunau declarațiile sforăitoare ale autorităților! Între timp s-a cumpărat un aparat de testare Covid 19 din banii careienilor dar primarul Kovacs l-a donat Spitalului Județean Satu Mare.

https://www.buletindecarei.ro/2020/06/careienii-au-ramas-fara-spital-functional-fara-bani-si-fara-aparatura-de-testare-covid-19-in-timpul-pandemiei.html

Încetați cu bătaia de joc la adresa careienilor! Angajări pe criteriul competenței la Spitalul Municipal Carei!

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/04/peste-303-mii-euro-alocati-din-bugetul-local-pentru-achizitii-de-aparatura-medicala-si-consumabile.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/uite-aparatul-nu-e-aparatul-testarile-pentru-covid-19-se-fac-la-satu-mare-nu-la-spitalul-mare-laborator-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/ministerul-sanatatii-aloca-fonduri-pentru-spitalul-municipal-carei-primarul-multumeste-doar-mediului-privat.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/04/primarul-multumeste-donatorilor-pentru-aparate-medicale.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/03/se-cumpara-aparatura-medicala-si-consumabile-in-regim-de-urgenta-primarul-kovacs-recunoaste-nu-banii-sunt-problema.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/03/achizitii-de-echipamente-medicale-si-consumabile-din-bugetul-local-lista-propusa.html

 

 

 

comentarii

de weizenegger la 20 septembrie 2020 - 08:05

Este un caz penal si este dorit cercetarea de catre procurori.
Deasemenea managerul spitalului trebuie sa depuna in timp foarte scump demisia de la conducerea Spitalului din Carei.

de ion la 20 septembrie 2020 - 13:48

Condoleata familiiilor indurerate.Nu am vazut nici o stire la opinia de carei,(poate inca nu a aflat)

de Septico la 20 septembrie 2020 - 15:26

Persoana care a incurcat mortii asa de tare frica de vírus,ca nici nu stie unde sta capul.Examen pshihologic e ín regular???Sau a mers la cafea Sau altunde,a fost inlocuit de un alt angajat al spitalului,sí acuma oarecum trebuie maturat sub covor treburile????

de pt dana la 21 septembrie 2020 - 09:59

Tot raul spre bine . La morga au fost numai 2 cadavre. Va da ti seama ce era daca erau 20 de cadavre ?

de Careian la 25 septembrie 2020 - 19:55

Managera Spitalului Municipal Carei, si Lia Deliu,asistenta medicala(autointitulata directoare de ingrijiri, pt ca post de director de ingrijiri exista doar la spitale cu peste 500 de paturi.Ea pe toate anunturile de concursi figureaza ca observator OAMMR) vor sa faca din Spitalul din Carei iarasi Spital suport Covid.Dragi careieni, daca sunteti de acord cu aceasta schimbare, nu mai aveti policlinica, nu mai aveti spital si puteti pt orice merge in Satu Mare. Iar acolo se va astepta ore la rand la UPU, fiind mentalitatea, Spitalul Municipal Carei nu vrea sa lucreze. Doamnele asistente din policlinica vor sta acasa cu salariile mari, iari voi o sa fiti batjocurite la Satu Mare. Stiu, ca oamenii careieni sunt toleranti, dar sa fim uniti, si sa nu acceptam acest lucru.

Lasati un comentariu