Primăria Carei încurajează analfabeții funcționali. Un angajat al DSPL amenință Buletin de Carei

• publicat la: 8 octombrie 2020
Primăria Carei încurajează analfabeții funcționali. Un angajat al DSPL amenință Buletin de Carei

Nu mai este  un secret pentru nimeni că Primăria Carei nu mai este o organizație guvernamentală în folosul comunității ci  o  asociație  ce deservește interese de grup. Registrul Spațiilor Verzi nu este la vedere pe pagina Primăriei Carei. Apa termală folosită 14 ani  gratuit de cel căruia i s-a acordat  în concesiune Ștrandul Termal cu o mie de euro anual ca și chirie  aduce profituri uriașe. Renovarea sediului UDMR Carei s-a făcut din bugetul local careian, legăturile financiare dintre  unii consilieri UDMR și Primăria Carei sau  facturarea de lucrări care nu au fost efectuate  vorbesc despre grupul de interese care a căpușat Primăria Carei.

 

Un analfabet funcțional care nu știe să facă diferența dintre beneficiu și a beneficia a fost angajat ca  și consilier personal al primarului evazionist  cu acte  în regulă iar acum Primăria Carei încurajează analfabetismul funcțional ca fenomen.  Cazul  de la serviciul DSPL din subordinea  Primăriei Carei este mai mult decât relevant.

La data de 5 octombrie 2020 angajații Primăriei Carei au tăiat teii din fața Liceului tehnologic Iuliu Maniu din Carei precum și toți arborii de pe strada Crișan și Iuliu Maniu. Tăierile  nu au fost anunțate prin niciun comunicat și nici proiectele Mobilitate 1 și 2 mereu trâmbițate nu au fost făcute publice. Informarea careienilor care le plătesc salariile  nu este o prioritate pentru conducerea Primăriei cu conducere exclusiv UDMR.

Primăria Carei lansează în spațiul public atacuri cu subiect  și predicat  la adresa celor care  fotografiază angajații săi pe domeniul public atunci când desfășoară acțiuni din cadrul unor proiecte cu finanațare din banul public.

Dacă primarul este un evazionist notoriu iar vicele un traseist politic la fel de notoriu de ce  nu ar poza și unii dintre angajații DSPL din subordinea primăriei Carei în mimoze alergice  la aparatul de fotografiat în timp ce desfășoară activități pe domeniul public?

Deși dispune de  un departament numeros de juriști angajați la Primăria Carei, conducerea formată din evazionistul primar  și traseistul politic care este viceprimarul  alege să se facă de râs cu postări ca cea de mai jos.

Unul dintre  angajații Primăriei Carei s-a lăsat deja influențat de analfabeții funcționali din Primăria Carei și a lansat la adresa Buletin de Carei amenințări cu acționarea în instanță și tentative de șantaj!

,,Sper sa ne putem intelege daca nu imi pare rau,,  ne scrie angajatul păcălit de un analfabet  funcțional care nu înțelege ceea ce citește din legislație.

Analfabeții funcționali știu să citească, uneori pot să memoreze și să reproducă ceea cea au citit, însă nu reușesc să înțeleagă conținutul de idei din text.

Atenție mare la sursa de informații! Primăria Carei nu poate dovedi nimic din acuzele de provocare postate pe pagina oficială și mai mult,  desconsideră capacitatea intelectuală a careienilor prin astfel de postări.

Și când te gândești că locuitorii municipiului Carei asigură salariile deloc mici ale angajaților din Primăria Carei. Doar la angajații din aparatul primarului evazionist salariul mediu lunar este de 5.931,39. Bani pe care îi asigurăm ca să citim  pamfletele analfabeților funcționali  pe pagina oficială a Primăriei Carei. Cât se va mai permite cheltuirea banului public pentru jocurile politice și financiare ale conducerii Primăriei Carei?

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/10/se-taie-arborii-din-fata-liceului-tehnologic-iuliu-maniu-din-carei-liber-la-taieri-dupa-campania-electorala.html

 

 

Lasati un comentariu