Se taie arborii din fața Liceului Tehnologic Iuliu Maniu din Carei. Liber la tăieri după campania electorală

• publicat la: 5 octombrie 2020
Se taie arborii din fața Liceului Tehnologic Iuliu Maniu din Carei. Liber la tăieri după campania electorală

Pauza luată la tăierea de arbori a fost prea lungă pentru evazionistul de primar secondat de vicele pensionar și trasesist  politic. Doar  din achiziții de bulbi de lalele  nu pot prospera afacerile grădinarilor favoriți, foști directori din primărie.

Astăzi, 5 octombrie 2020 a reînceput tăierea de arbori de pe domeniul public din Carei. Primii arbori secerați sunt cei din fața Liceului Tehnologic Iuliu Maniu. Directorii liceului au fost candidați la CL pe listele PSD și nu au avut  nimic de spus  împotriva conducerii UDMR a orașului de te miri atunci pentru ce au mai candidat dacă sunt mulțumiți adminsitrație. Așa că nu au avut nici acum nimic de spus împotriva tăierilor amânate după data alegerilor locale. Cine credeți că este angajatul de la protecția mediului din Primăria Carei? Nimeni altul decât ginerele primarului, Giurgiu Kovacs.

Câțiva muncitori urlau ca din gură de șarpe că ne vor da în judecată dacă facem poze. Așteptăm citația. Amenințările nu ne sperie mai ales când știm că nu încălcăm legea. A încercat și avocata consilier Mărginean să ne sperie cu plângeri penale și nu a fost în stare să dovedească nimic. Nici măcar martori nu a  avut ca să își dovedească acuzațiile penibile așa că a pierdut cu brio un proces în care s-a făcut doar de râs.

Nici până la această dată nu a fost făcută publică destinația masei lemnoase rezultate din sutele de tăieri de arbori din Parcul Dendrologic din ultimii ani așa cum nu este făcut  public conform legii nici Registrul Spațiilor Verzi.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu