Publicul informat online sau telefonic la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă

• publicat la: 4 noiembrie 2020
Publicul informat online sau telefonic la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă

Având în vedere situația determinată  de creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus în rândul populației, în  vederea prevenirii  potențialelor îmbolnăviri ale personalului din cadrul agențiilor teritoriale, și pentru a gestiona cât mai eficient situația provocată de prezența Coronavirusului COVID 19, conform reglementărilor adoptate de  Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, vă informăm că Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a recomandat instituțiilor subordonate ca programul cu publicul să se desfășoare, pe cât  posibil, on-line prin e-mail sau telefon/fax.

În acest sens, vă rugăm să transmiteți electronic documentele  necesare accesării serviciilor oferite de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare.

De asemenea pentru eventualele întrebări sau sesizări, vă rugăm să ne contactați :

  • Telefonic sau fax la numerele 0261/770 237 sau  0261/770 238;
  • Prin e-mail folosind adresele publicate pe site-ul agenției la secțiunea ”Contact” respectiv  ajofm@sm .anofm.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru de a proteja sănătatea dumneavoastră, a celor dragi, precum și a angajaților din cadrul agenției noastre.

Noile formulare pentru șomajul tehnic modificate prin Ordinul nr.1468/2020 al Ministrului Muncii și Protecției Sociale publicat în Monitorul Oficial  nr.933/12 octombrie 2020 sunt disponibile pe site-ul ANOFM la secțiunea Persoane juridice/formulare. Agenții economici vor transmite  documentele pentru șomajul tehnic  pe adresa de e-mail  satu-mare@anofm.gov.ro.

 

conducerea AJOFM

Lasati un comentariu